Hírarchívum - 2023. február

Újabb cyberpunk shooter játék a láthatáron

A Red Square Games Stúdió bejelentette a legújabb játékát, ami egy cyberpunk lövölde lesz. Érkezik a SlavicPunk: Oldtimer!

A Marvel's Midnight Suns ingyenesen elérhető Steamen ezen a hétvégén

Ezen a hétvégén a Steam meglepi játékosait egy különleges akcióval: mindenki kipróbálhatja a Marvel's Midnight Sunst egészen vasárnap reggelig. Sőt, még a legújabb DLC megjelenési dátumát is leleplezték.

Gameplay előzetesen az MLB: The Show 23

A Sony Interactive Entertainment és a San Diego Stúdió ezúttal még több információt és egy új előzetest osztott meg a rajongókkal a közös baseballjátékukról.

A Like a Dragon: Ishin! demója már elérhető

A "Combat Demo" változat már elérhető PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n, így betekinthetünk a játék valódi vérmérsékletébe.

Az Így neveld a sárkányodat élőszereplős remake-et kap

Az Így neveld a sárkányodat-franchise egy igencsak érdekes darabbal gazdagodik: élőszereplős változatban tanulhatjuk a sárkányidomítás alapjait Hablatytól.

Új, világkörüli előzetesen a John Wick 4

A 4. részben lassan már az egész világ John Wickre vadászik. Ki gondolta volna, hogy ekkora káoszt tud okozni egyetlen kiskutya?

Elindult a Festival of Friendship frissítés a Disney Dreamlight Valley világában

A korábban megosztott roadmap végre mozgásba lendült, a Disney Dreamlight Valley early access verziójához már elérhető a legújabb frissítés. Egy előzetesben mutatták meg, mit is hoz az update.

A Crystal Dynamics és az Eidos Montreal öt játékot tervez kiadni

Mind az öt cím AAA volumenű lesz, és 2028. március 31-ig szeretnék őket megvalósítani. Természetesen a konkrétumokat illetően még csak találgatások vannak, azonban van pár cím, ami már készülőben van.

Megjelenési dátumot kapott a Romancelvania

A Castlevania és egy randiszimulátor szerelemgyereke az next-gen konzolokra fog megjelenni, a Switch-verzió is kilátásban van, bár annak még nincs konkrét megjelenési dátuma

A Spellbreak és a Natural Selection II támogatása is megszűnt

A szerverek továbbra is működni fognak, így a játékok játszhatóak maradnak, ám frissítést már ne készítenek hozzájuk. A Spellbreak közösségi alapokra kerül át.