Hírarchívum - 2023. március

Egy utolsó DLC-hullámmal búcsúzik a Cities: Skylines

Bár március elején bejelentették a Cities: Skylines II-t, a Paradox mégis igyekszik megmutatni, hogy az eredeti játékban is van még kraft.

Látványos gameplay előzetesen az Atlas Fallen

Rövid, de nagyon látványos előzetessel mutatta meg az Atlas Fallen játékmenetét a Deck13 csapata. Hatalmas, epikus kalandok várnak ránk az ősi homokdűnék közt.

Csodásan fest élesben a Hyper Light Breaker

A Heart Machine egy gyönyörű 3D-s világra cserélte a Hyper Light Drifter 2D-s környezetét, a végeredmény pedig egészen pazar! Nézzünk bele elsőként a Hyper Light Breaker játékmenetébe!

Lezárult a kirúgott Disco Elysium-fejlesztők és a ZA/UM pere

A Disco Elysium kirúgott fejlesztői pénzügyi csalással és tisztességtelen elbocsátással vádolták a stúdiót, az ügyet pedig jogi útra terelték. A perek mára megoldódtak, a nyertes pedig abszolút egyértelmű.

Total War: Warhammer III - háborúba indulnak a káosztörpék

Egy látványos előzetes kíséretében mutatkozott be a Total War: Warhammer III első nagy kiegészítője, a Forge of the Chaos Dwarfs. A bővítmény három különböző lorddal hozza a játékba az alacsonynövésű gonosztevőket.

Brit toplista - nincs fék a Roxfort Expresszen

Lassan már öt hete megjelent a Hogwarts Legacy, de kihívója még nem akadt a brit toplistán. A szigetországban már az Elden Ringet is lehagyta a boszorkányok és varázslók kalandja.

Igazi blokklánc-pokolnak ígérkezik a Square Enix NFT-játéka

Miközben az NFT-játékokkal kacérkodó stúdiók java jobb belátásra térült, a Square Enix csak azért is bemutatta a Symbiogenesist. 10.000 karakter profilképét vásárolhatjuk meg egy jókora szigeten.

A Microsoft alkut kötött a Boosteroid felhős játékszolgáltatóval

A Microsoft bejelentette partnerségét a Boosteroid felhőalapú játékszolgáltatóval: céljuk, hogy minél több emberhez jussanak el a játékok világszerte.

Egyenesen májusig csúszik a System Shock remake-je

A régóta várt System Shock-remake PC-s megjelenése májusig késik, két hónappal később jelenik meg a tervezettől. Konzolokra egyelőre nem kapott dátumot.

Érkezik a Sweet Tooth második évada

A Netflix bejelentette az édes kis agancsos fiú történetének a folytatását: áprilisban debütál a Sweet Tooth 2. évada.