Hírarchívum - 2023. március

Részleteket árultak el a Project 007-ről

Az IO Interactive készülő James Bond-játéka minden jel szerint önálló alkotás lesz, ráadásul eredettörténet. Lehetséges, hogy sorozattá növi ki magát ez a cím is.

Ismét hallatott magáról a Dying Light fejlesztőinek új játéka

A tavaly májusban is csak koncepció szintjén ismert játékból most egy új képet osztottak meg a fejlesztők, azonban bővebb infókat nem árultak még el.

Akciós a Steam Deck

A Valve azzal ünnepli az eszköz első egy évét, hogy mindhárom modellt leakciózta a 16-án indult tavaszi vásár erejéig. Az ár mellett új induló videókat is elérhetővé tettek a játékosok számára.

Augusztusban érkezik a The Texas Chain Saw Massacre, de már májusban is játszhatunk

A texasi láncfűrészes mészárlás alapjaira építő aszimmetrikus horrorjáték a nyár végén érkezik meg, de a korai tesztkörökre már jóval hamarabb benevezhetünk.

Áprilisban rajthoz áll a Disney Speedstorm

Mickey egértől Herkulesen át, egészen a Szörny Rt. rémségeiig, volán mögé ül a Disney összes mesehőse. A Disney Speedstorm korai változata áprilisban rajtol, de addig is, nézzünk rá az új előzetesre!

Frissítve: next-gen frissítést kapott a Far Cry 5

A hatodik rész Twitter-fiókja osztotta meg, hogy az ötödik születésnapjának közeledtével egy régóta várt frissítés érkezik az újgenerációs konzolokra.

Streamerek közreműködésével készít túlélőjátékot a Splash Damage

A Gears, Doom és Wolfenstein-játékokon edződött Splash Damage fejlesztői két tapasztalt streamer, Shroud és Sacriel közreműködésével keltenék életre minden idők legjobb túlélőjátékát.

Valheim - nincs tervben a PlayStation-verzió

PC-n már nagyot hódított, most pedig Xboxra is megérkezett a vikinges túlélőjáték. Akik azonban PlayStationön várják, hogy kiállhassák Odin próbáit, azok valószínűleg csalódni fognak.

Itt az Epic Games Store legújabb ajándéka

A Warhammer 40,000 rajongói dörzsölhetik a markukat, ezen a héten ugyanis egy kiváló stratégiai játékot ragadhatunk ki a legsötétebb távoli jövő univerzumából.

Redfall - vámpíroktól hemzsegő sztorielőzetes érkezett

Redfall békés városa egyik napról a másikra egy sötét vámpírtanyává vált. Arról, hogy hogyan történhetett ez, a legújabb sztorielőzetes árul el egy-két fontos részletet.