Hírarchívum - 2013. április

Kulisszák mögött a Thief

Az Eidos Montreal kiadta az első videót, amely a Thief fejlesztésének kulisszatitkaiba enged betekintést. A játékból persze nem sokat látunk még, a srácok a kitűzött célokról beszélnek nekünk egy sort.

Fényképek a 2013 tavaszi MondoConról

A Budapesti Nemzetközi Vásár területén javában zajlik már a 2013 tavaszi MondoCon. Magyarország legnagyobb anime, manga, sci-fi, fantasy és videojáték találkozóján mi is ott voltunk, jöjjenek hát a fotók!

Bejelentésre készül a Ninja Theory

Most, hogy a DmC: Devil May Cry megjelent, a Ninja Theory dolgozhat máson, és dolgozik is: a fejlesztők azt üzenték a Twitteren, hogy "valami újat" fognak nekünk mutatni hamarosan.

Októberben jön a Raven's Cry

Egészen véletlenül éppen az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése előtt farol majd be a Raven's Cry, ami az Octane Games és a TopWare Interactive kalózos akció-kalandjátéka lesz.

Retro video- és kvarcjáték kiállítás: ápr. 20-21.

Nintendo, SEGA, Commodore, Sinclair, Atari, Apple, Enterprise, Primo és Videoton. Ezeket mind kipróbálhatod április 20-21. között az 5. Retro video- és kvarcjáték kiállításon!

Infinite Crisis - az első karakterbemutatók

Azért lehet jó MOBA-játékot csinálni, mert a bejelentés után egyesével, külön előzetesben tudják bemutatni a készítők az összes játszható karaktert... A Guardians of Middle-Earth nyomaiba lép az Infinite Crisis.

Rekorder a Torment: Tides of Numenera

Véget ért a Torment: Tides of Numenera Kickstarter-kampánya, és a gyűjtés végösszege nemcsak túlszárnyalta a készítők eredeti elképzelését, de a projekt a legtöbb pénzt hozó játék címét is bezsebelte a crowdfunding oldalon.

Aliens: Colonial Marines - törölték a Wii U-verziót

A Sega hivatalosan is megerősítette, hogy leállították az Aliens: Colonial Marines Wii U-s változatának fejlesztését. A döntés az eredeti kiadások fogadtatása fényében aligha meglepő.

A LucasArtsra emlékezünk

A hét legrosszabb híre volt, hogy harmincegy év után megboldogult a LucasArts: a fejlesztőcéget gyakorlatilag bezárta a Disney, ami azt jelenti, hogy belső fejlesztések helyett külsős csapatoknak licencelik majd a címeit.

Minecraft - 10 milliónál a PC-s változat

A Mojang egyik fejlesztője árulta el a Twitter-csatornáján, hogy a Minecraft számítógépes változata több mint 10 millió példányban kelt el világszerte. Az összes platformot nézve 25 milliós eladással büszkélkedhetnek a készítők.