Hírarchívum - 2013. április

Minimum - jön a TimeGate új free-to-play lövöldéje

A gyenge fogadtatásban részesült Aliens: Colonial Marines társfejlesztője teljesen önálló címmel próbálkozik. A free-to-play modellben PC-re megjelenő, free-to-play Minimum valóban minimalista grafikával operál.

Először mozog a Project Eternity

Az Obsidian Entertainment kiadott egy több mint négyperces gameplay-felvételt a Project Eternity címen futó, régivonalas szerepjátékából. Ezúttal a lenyűgöző környezetet vehetjük szemügyre - jól vizsgázik az Infinity motor.

Zombiinvázió a PlayIT-en!

Az április 13-án, azaz e hét szombaton megrendezésre kerülő PlayIT-en mindenki kipróbálhatja a Techland legújabb zombis játékát, a Dead Island: Riptide-ot. Jelentkezz a zombi szépségversenyre az értékes nyereményekért!

Októberben jelenik meg a Tearaway

A Media Molecule végre megjelenési dátummal illette a PlayStation Vitára érkező Tearawayt. Az élénk, papírszerű világban játszódó, némileg istenszimulátorokra emlékeztető cím október végén érkezik.

Rainbow 6: Patriots - a multi már elkészült

Jade Raymond, a Ubisoft Toronto bájos fejese a VG247-nek megerősítette, hogy csapatuk elkészült a Rainbow 6: Patriots többjátékos módjával, így már a montreali részlegen múlik a játék sorsa.

Augusztusra csúszik a Lost Planet 3

A Capcom bejelentette, hogy mégsem tudja a korábban kitűzött napon boltokba küldeni a Lost Planet harmadik részét. Június vége helyett augusztusban jelenik meg a játék, amely két hónapos csúszást jelent.

Batman: Arkham Origins - részletek és képek

A NeoGAF fórumozóinak hála, fény derült a tegnap bejelentett Batman: Arkham Origins és a kézikonzolos változat első részleteire, melyek a Game Informer legfrissebb számának előzeteséből származnak.

Maverick Hunter - ilyen lett volna a Mega Man-FPS

2010-ben a Capcom bepróbálkozott azzal, hogy a Mega Man szellemiségét egy modern FPS formájában vigye tovább. A 8-bites hős így szélesebb közönséget ért volna el, de Keiji Inafune távozásával a projektet is lelőtték.

Metro: Last Light - az első túlélési segédlet

Új videósorozatot indított a Deep Silver, amely hasznos tanácsokkal halmozza el a moszkvai metróalagutakban rekedt játékosokat. Az életben maradás nem könnyű feladat, pláne, ha nukleáris tél tombol a fejünk felett.

Hackerek törték fel a uPlayt

Orosz hackerek jutottak be a uPlay szervereire, így hozzáférhettek a disztribúciós szolgáltatáshoz. S ha már bent voltak, nem távoztak üres kézzel: a Far Cry 3: Blood Dragon is felkerült a torrentoldalakra.