Hírarchívum - 2014. január

Még több képen a Destiny

A héten már kaptunk némi állóképes ízelítőt a Bungie online shooteréről, és most még több látványos screenshottal enyhíthetjük az őszig tartó várakozást. Ilyennek kell kinéznie egy FPS-nek 2014-ben.

Etherium - új sci-fi RTS készül

A Stellar Impactot jegyző Tindalos Interactive új valós idejű stratégiájában hét bolygót hódíthatunk meg, s az időjárás kihatással lesz a játékmenetre. Klasszikus RTS-nek készül az Etherium, három különböző frakcióval.

Látnivalókon a Bound by Flame

A Spiders Studios új szerepjátéka egyre látványosabb, amiről te is meggyőződhetsz a friss screenshotokat és artworköket vizslatva. A Bound by Flame-ben hősünket egy lángdémon szállta meg - áldás vagy átok?

Alien: Isolation - kilenc új kép érkezett

Minden idők legígéretesebb Alien-játéka készül a The Creative Assemby boszorkánykonyhájában? Könnyen lehet, hogy a Total War-sorozatról elhíresült csapat hozza el a megváltást minden rajongónak. Új screenshotok landoltak.

Pillars of Eternity helyzetjelentés

Az Obsidian Entertainment közösségi finanszírozásból készülő Pillars of Eternity-jéről már régen hallottunk, most végre megtudhatjuk, hogy hol áll most a fejlesztés. Emellett néhány új képet is kaptunk az old school RPG-ről.

Befutott a Thief gépigénye

Az Eidos Montreal közölte a Thief PC-s verziójának minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit. Kirívó vasigénnyel nem kell számolnunk, Garrett már egy középkategóriás hardveren is jól érzi magát.

Átnevezték az Incognitát, DLC-t kap a Don't Starve

Zajlik az élet a Klei Entertainment háza tájékán: új címet kapott a kémkedős TBS, az Incognita, és a Don't Starve is extra tartalommal bővül hamarosan, amely a Reign of Giants névre hallgat.

Ingyenes Sly Cooper-játék érkezett mobilokra

Úgy tűnik, a Sony komolyan belehúzott a mobilos terjeszkedésbe, a minap egy Sly Cooper spin-off játék jelent meg Androidra és iOS-re, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető. Irány játszani!

Game Hound - minden játékinfó a telefonodon

Halfer, a Gamekapocs egykori moderátora újabban alkalmazásfejlesztéssel foglalkozik, de természetesen ezen a területen sem hajlandó elszakadni a játékoktól: íme, a legújabb appja, a Game Hound.

Mozgásban a Rambo-játék

Közel öt percen keresztül bambulhatunk az új Rambo-játék játékmenetén. A videóban felváltva kapunk hentelős és lopakodós jeleneteket, persze nekünk csak a gyilkolásra kell majd koncentrálnunk.