Hírarchívum - 2014. február

Kétszer annyi PS4 fogyott, mint Xbox One

Az NPD Group előrukkolt az amerikai játékpiac januári teljesítményét összegző jelentéssel, ami kapcsán az is kiderült többek között, hogy az USA-ban majdnem kétszer annyi PS4 fogyott az elmúlt hónapban, mint Xbox One.

Ingyenes Dungeon Keeper Valentin-napra

Valentin-nap alkalmából ingyenesen töltheti le minden GOG.com-felhasználó a Dungeon Keeper Goldot. Emellett több Dungeons & Dragons- és multiplayer játék is akcióban van az oldalon.

Augusztusban jön a The Evil Within

Meglepetésre az imént bejelentették a The Evil Within végleges megjelenési dátumát, sőt arról az artworkről is lehullt a lepel, amire a játék dobozképe épül majd. Augusztusig kell túlélni! (És főleg utána!)

Ha Nintendo Direct, akkor Nintendo-bejelentések

Tegnap este Nintendo Directet tartott a Nintendo, ennek apropóján több kisebb-nagyobb bejelentés is érkezett a kiotóiak háza tájáról. Szokásunkhoz híven egy hírben foglalkozunk velük, csokorba gyűjtöttük nektek a lényeget!

Space Jam-modot kapott az NBA 2K14

Valószínűleg megérkezett az egyik legkirályabb mod az NBA 2K14-hez, ami gyakorlatilag Space Jamet csinál a játék kosármeccseiből: főszerepben Michael Jordan és a Looney Tunes mesehősei!

Minden, amit tudnod kell a Bound by Flame-ről

A Spiders Studios szépen összeszedte mindazokat a tudnivalókat, amikkel érdemes tisztában lenned, ha kacérkodsz a Bound by Flame-mel. Vérbeli akció-szerepjátékkal lesz dolgunk, hősünknek démoni képességei vannak.

Fejlesztői naplón a Hellraid

Dead Island ide, Dying Light oda, a középkori zombiirtás azért halmozottan élvezetesnek tűnik a Techland csapatától. Most a fejlesztők mesélnek az alkotásukról, miközben a játékmenetbe is betekinthetünk.

Gameplay traileren a Project C.A.R.S.

Megannyi kép után végre egy hamisítatlan trailerrel kedveskedett nekünk a Slightly Mad Studios a Project C.A.R.S.-ról. A közösségi finanszírozásból készülő alkotás gyönyörű, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Hitman GO - mobilokra költözik a 47-es ügynök

A Square Enix Montreal bejelentette, hogy érkezik a Hitman GO, amely egy körökre osztott stratégia lesz a 47-es ügynök főszereplésével okostelefonokon és tableteken. A cím "már majdnem kész" a kiadásra.

Styx: Master of Shadows - itt az első trailer

A szerepjátékos elemekkel megspékelt Styx: Master of Shadowsban is a lopakodásé lesz a főszerep, az igazi újdonságot viszont karakterünk személye jelenti, aki egy minden hájjal megkent goblin.