Hírarchívum - 2014. február

Samurai Warriors 4 - gameplay pillanatok

Márciusban jelenik meg Japánban a Samurai Warriors legújabb része PlayStation 3-ra és PS Vitára. A nyugati verziót még nem erősítették meg, de ettől még esélyes. Most belenézhetünk a kardozós cím játékmenetébe.

Áprilisban érkezik a Kinect Sports Rivals

A Microsoft bejelentette, hogy áprilisban lát napvilágot a Kinect Sports Rivals teljes verziója Xbox One-on. A mozgásérzékelős sportjátékot eredetileg a konzol nyitócímének szánták, de jobb későn, mint soha.

Final Fantasy XIV - indul a PS4-es nyílt bétateszt

Két fázisban, elsőként a hónap végén startol a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nyílt bétatesztje PlayStation 4-en - erősítette meg a Square Enix. Minden információ és kedvcsináló a kattintás után!

Dark Souls II - délelőtti képözön

A Namco Bandai egészen pontosan 28 screenshotot osztott meg velünk a Dark Souls II-ről. A látnivalók a harcot és a karakterképernyőt mutatják be, lehetőségeid tárháza széles. Olyan hősöd lesz, amilyet csak akarsz.

Kulisszák mögött a BioShock Infinite DLC-je

A fejlesztők ígérete szerint a BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2 lezárja a Rapture és az Infinite történetét. Végre megválaszolásra kerülnek a karaktereket és a lore-t érintő kérdések.

inFamous: Second Son - egy kis gameplay

A Sucker Punch inFamous: Second Son-bemutatót tartott a külföldi sajtónak, ennek apropóján pedig egy kevés látnivalót is kaptunk. Gameplay jelenetek és screenshotok következnek!

Tölthető a Castlevania: Lords of Shadow 2 demója

Befutott a Castlevania: Lords of Shadow 2 kipróbálható változata, mármint az, amelyik a Lords of Shadow - Mirror of Fate HD-változata és a Lords of Shadow Collection mellé is járt ajándékba.

100 milliónál állhat meg a PS4 és az Xbox One

A DFC Intelligence szerint a következő néhány évben minden korábbinál többet költenek majd a hardcore játékosok, és a PlayStation 4 és az Xbox One is elérheti a 100-100 millió eladott darabot.

Van Helsing II - üdv Borgoviában!

Szórakoztató előzetes érkezett a The Incredible Adventures of Van Helsing II-höz, ami Borgoviát mutatja be a játékosoknak néhány képkockán keresztül. Csakhogy a videót a helyi propagandáért felelős minisztérium adta ki...

Lionhead: a Fable Legends egy szolgáltatás

Ahogy a legtöbb szoftverkategóriánál, úgy a játékoknál is elterjedőben van az a megközelítés, hogy a program inkább szolgáltatás legyen, mint termék, és a Fable Legends is ezt az irányvonalat erősíti majd.