Hírarchívum - 2014. február

The Last of Us - megérkezett a Left Behind DLC

Ma jelent meg a Naughty Dog posztapokaliptikus akciójátékának első és egyben utolsó single DLC-je, a Left Behind, amely az alapjáték előzményeit meséli el Ellie és kis barátnője szemszögéből. Itt a launch trailer is!

Battlefield 4 - megvan a Second Assault dátuma

A hivatalos Battlefield blogon jelentette be a DICE, hogy mikor fog megjelenni az Xbox One-ra már egy ideje elérhető Second Assault más platformokon. A Premium-tagoknak nem is kell sokat aludni.

Ma délután lerántjuk a leplet...

Valentin napján pontosan 16 órakor véget vetünk a várakozásnak. Bemutatkozik egy játék, melyre sok éve várunk, most pedig itt van, megérkezett. Az elsők között teszteltük le, egyszerre két gépen. És mindent elmesélünk.

ArmA III - íme, a Zeus DLC

Álmodtál már arról, hogy te legyél az isten a szerveren? Nos, akkor eljött a te napod. Az új ingyenes ArmA III: Zeus DLC-vel ugyanis nemsokára te határozhatod meg, ki él vagy hal a játékban. (És még villámokat is szórhatsz!)

Széttrollkodták a Steam új funkcióját

Bár még csak bétatesztelés alatt áll a Steam új funkciója, máris széttrollkodták: a fícsör lényege ugyanis, hogy a digitális üzletben kapható játékok címkézhetők, méghozzá a júzerek által.

Bemutatkozik az Angry Birds Stella

A Rovio váratlanul bejelentette a legújabb Angry Birds-játékot: az eddig kifejezetten Disney-hercegnősnek tűnő Angry Birds Stellára később egy egész spin-off sorozat épülhet a készítők szerint.

Kínos bug a PlayStation Plusnál

Egy PlayStation 4-tulaj olyan bugra bukkant a PlayStation Plusnál, amivel gyakorlatilag a végtelenségig meg tudta újítani az előfizetése ingyenes próbaidőszakát. Most 2035-ig játszhat fizetés nélkül, ha a Sony is úgy akarja.

Fél évig bírta a Microsoftnál az egykori Valve-os

Most, hogy bezsebeltük a nap legprovokatívabb hírcímének kétes dicsőségű elismerését, következzenek a tények: alig fél után elhagyta a Microsoftot Jason Holtman, aki a PC-s játékokért felelt volna a cégnél.

Elkészült a South Park-szerepjáték

Végre! A Ubisoft a minap harangozta be a hírt, hogy befejeződtek a South Park: The Stick of Truth munkálatai, úgyhogy már csak pár hetet kell kibírni, és lehet lógni Cartmanékkel.

Call of Duty 2014 - időszerű a motorcsere?

Ugye az Activision Publishing vezére, Eric Hirshberg a minap azt nyilatkozta, hogy "valódi next-gen játék" lesz a Sledgehammer Games Call of Dutyja - nos, a legújabb pletykák szerint hatalmas grafikai ugrás várható.