Hírarchívum - 2014. március

Meseszép traileren a Hyper Light Drifter

Ha eddig nem hallottál volna róla, most mindenképp vess egy pillantást a Hyper Light Drifter trailerére: a független fejlesztésű játék elképesztően hangulatos, nem csoda, hogy bődületes sikert aratott a Kickstarteren.

Valami készül Gauntlet témában

Végül következzen egy lájtos pletyka estére: nagyon úgy tűnik, hogy valami készül Gauntlet témában, egy Twitter-profil legalábbis arról árulkodik, hogy újra előveszik a klasszikus címet.

Húsz percig mozog az Age of Wonders III

Gameplay előzetest kapott az Age of Wonders harmadik része, méghozzá eléggé hosszút: most húsz percen keresztül nézheted, hogy milyen lesz, amikor teokratikus birodalmat építesz majd.

Új kép az átalakított Steam Controllerről

Ismét kontrolleres hírrel jelentkezünk, ezúttal a Steam Machine-ek irányítója van soron. Mint tudjátok, a Valve januárban alakította át a kütyüt, de csak most érkezett meg róla az első jó minőségű kép.

inFamous: Second Son - nem bővíthetjük

Bár lehetett sejteni, a Sucker Punch a minap megválaszolt egy nagy kérdést az új inFamous kapcsán: a játékban nem lehet majd saját tartalmat készíteni, mint annak idején az inFamous második részében.

Ilyen lesz az Amazon-konzol kontrollere?

Néhány nem túl jő minőségű, ettől függetlenül valódinak tűnő fotó érkezett a minap, amik állítólag az Amazon-konzol kontrollerét mutatják be. Kissé csúnyácska, de több érdekesség is akad rajta.

Így áll most a Satellite Reign

Rövid gameplay videót kaptunk a Syndicate előtt tisztelgő Satellita Reign-ről, ami azt hivatott bemutatni, hogy áll most a játék fejlesztése. Eddig abszolút biztatóan fest, de persze a legjobb az, ha te is megnézed magadnak!

inFamous: Second Son képáradat

A jövő héten lát napvilágot a Sucker Punch nyitott világú akciójátéka, az inFamous: Second Son. Ezúttal olyan képek érkeztek, melyek mindenféle utómunkát nélkülöznek és a játék valódi arcát mutatják, HUD-dal, mindennel.

Hatmillió példányban kelt el a The Last of Us

A Sony bejelentette, hogy a Naughty Dog posztapokaliptikus címe, a The Last of Us hatmillió eladott példánynál jár, így Joel és Ellie kalandja abszolút sikerként könyvelhető el. A fejlesztők kinn lesznek az idei GDC-n is.

MXGP - előzetesen a bajnokság

A Milestone immáron a harmadik trailerrel kedveskedett nekünk az MXGP-ről. A hivatalos bajnokság minden csapatát, motorját és szabályát tartalmazza a program. Erre hívja fel a figyelmünket az új videó.