Hírarchívum - 2014. április

Leállnak a Resistance-trilógia szerverei

Holnap, azaz április 8-án végleg leállnak a Resistance-trilógia multiplayer szerverei. Ha nosztalgiáznál egyet a PS3 exkluzív címeivel, akkor még ma megteheted, aztán könnyes búcsút kell venned az online porciótól.

Titanfall - így néz ki Xbox 360-on

Pénteken érkezik a boltok polcaira a Respawn Entertainment első játékának Xbox 360-as verziója, amely sajnos nem készült el a márciusi premierre. Néhány játékos már rátette a kezét, így megnézhetjük közelebbről is.

A hónap közepén jön PS4-re a Pure Chess

Minden vágyad, hogy a frissen vásárolt PS4-eden sakkprogrammal nyomulj? Akkor jól figyelj, hiszen április közepén érkezik a Pure Chess újgenerációs változata letölthető formában. Hiánypótló alkotás.

Bemutatkozik a Cult County

Új játék fejlesztésébe kezdett a Renegade Kid: a Cult County-t eredetileg 3DS-re tervezték, végül azonban átalakították a koncepciót, és a játék szinte minden platformra kijön, csak a Nintendo handheldjére nem.

Silence of the Sleep - egy horrorjáték, egy fejlesztő

Noha a Silence of the Sleep már önmagában is elképesztően hangulatosnak tűnik, de még érdekesebbé válik attól, hogy mindössze egyetlen fejlesztő dolgozik rajta. Nézd meg az első trailereket!

5 éves gyerek talált biztonsági rést az Xbox Live-on

Kristoffer Von Hassel mindössze ötéves, de már most óriási hacker: feltörte apukája Xbox Live-fiókját, és állítólag nem is ez volt az első alkalom, hogy biztonsági rést talált valamilyen védelmi rendszeren.

Újra teaselik a Fortnite-ot

Jó ideje nem hallottunk már a Fortnite felől, ám úgy tűnik, az Epic Games hamarosan megtörheti a csendet: a meglévő hivatalos weboldal mellé ugyanis egy másik teaser oldalt is fellőtt a csapat.

The Amazing Spider-Man 2 - velük harcolunk majd

Az IGN jóvoltából egy vadonatúj és egyben izgalmas trailerrel szolgálhatunk a The Amazing Spider-Man 2-ről, amit Parker bátyó ellenfeleire hegyeztek ki. Marcona, félelmet nem ismerő gazemberek ők.

Transformers Universe - két új robot mutatkozik be

Név szerint Shellshock és Catapult - előbbi az Autobotok, utóbbi az Álcák csapatát erősíti. A Jagex nem tétlenkedik, folyamatosan hírt ad a Transformers Universe-ről, amit egyre jobban megkedveltünk.

12 millió példánynál jár az Xbox 360-as Minecraft

A Mojang illetékese két bejelentéssel is szolgált a hétvégére: kezdjük azzal, hogy a Minecraft: Xbox 360 Edition már 12 millió eladott példányszámnál jár, ezzel minden idők legkelendőbb Xbox 360-as játékává vált.