Hírarchívum - 2014. április

Hangulatos traileren a Wolfenstein: The New Order

Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a Doom-béta miatt érdemes előrendelni a Wolfenstein: The New Ordert, nézd meg a legújabb trailert, és jó eséllyel megjön majd hozzá a kedved!

Szeptemberben rajtol a Virtuix Omni, de drága lesz

Szeptemberre is jut majd egy érdekes és mindenképpen formabontó gamer kütyü: akkor rajtol majd a Virtuix Omni névre hallgató taposógép, afelől viszont ne legyenek kétségeid, hogy méregdrága lesz.

Mindent tudunk rólad, és fel is használjuk ellened

Nem is tudsz róla, de neked is van digitális árnyékod, és jóval többet árul el rólad, mint gondolnád. Tudjuk, hogy ki vagy, hogy mi és ki érdekel, hogy mennyit keresel, tudjuk a jelszavaid, és hogy hol találunk. Mindent tudunk rólad.

A kontroller, ami tudja, mikor unod a játékot

A Stanford mérnökei olyan kontrolleren dolgoznak, ami a szívritmusod, a légzésed és a verítéked alapján azt is meg tudja állapítani többek között, hogy mennyire unod az adott játékot.

Máris leállt a Game of Glens fejlesztése

Csúnya zakótól kímélte meg a Square Enix Collective platformja a Crackdown 2 fejlesztőit, a Game of Glens-ről még pilotként kiderült, hogy nem sok ember kíváncsi rá. A Ruffian egy időre félreteszi a projektet.

Child of Light - így dolgozik a grafikus

A Child of Light káprázatos kézzel rajzolt grafikával operál, művészi értéke vitathatatlan. A design java része a neves japán illusztrátor, Yoshitaka Amano keze munkáját dicséri - lássuk a mestert alkotás közben!

Osztott képernyős móddal bővül a Goat Simulator

Napjaink szükséges, avagy szükségtelen slágerterméke hamarosan új funkciókkal bővül - jelentette be a Coffee Stain Studios. Az ingyenes frissítéssel osztott képernyős módot és egy új pályát kapunk.

Jön az Így neveld a sárkányodat 2 adaptációja

A nyári mozisláger animációs fronton kétségkívül az Így neveld a sárkányodat második része lesz, ami megkapja a kötelező játékadaptációját 3DS-re, Wii-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és PS3-ra. Kizárólag gyermekeknek ajánlott.

Íme, a Middle-Earth: Shadow of Mordor gépigénye

Szép csendben fellőtték a Middle-Earth: Shadow of Mordor steames adatlapját - igaz, még ár és előrendelői extrák nélkül -, de ami a legfőbb, fény derült a minimális és az ajánlott rendszerkövetelményekre is.

Friss képeken a Destiny

A Bungie legújabb blogbejegyzése tömve van látnivalókkal, és pluszban az is kiderül, hogy miért nem toborozhatunk magunk mellé M.I. által vezérelt csatlósokat. Káprázatos képekre tettünk szert.