Hírarchívum - 2014. április

Elindult a Dawngate bétatesztje

Az EA sem akar kimaradni a MOBA-hisztérából, a Dawngate című alkotása már évek óta készül - legutóbb tavaly májusban hallottunk felőle. Szerencsére a fejlesztés sínen van, a nyílt bétateszthez már bárki csatlakozhat.

Dead Crusade - középkori horrorjáték érkezik

Az Aesthetic Games egy rendkívül ígéretes alkotásra szeretné összekalapozni a pénzt a Kickstarteren, a Dead Crusade a XIV. században játszódik Európában, a hírhedt pestis járvány idején. Ám a holtak visszatérnek és mérgesek.

Sniper Elite 3 - ilyen lesz a multiplayer

A következő videóban a Rebellion illetékesei mesélnek nekünk a Sniper Elite 3 kooperatív és multiplayer módjáról, s egyben megválaszolják a közösséget érdeklő kérdéseket. Szórványos gameplay felvételek is várhatóak!

H1Z1 - a Sony free-to-play MMO-ja zombikkal

A Sony Online Entertainment megirigyelte a zombis MMO-k sikerét, és egy saját produktummal áll elő H1Z1 címmel. 15 évvel járunk a vírus kitörése után, az utakon bandák portyáznak, a játékosnak pedig túl kell élnie.

Arkham Origins - Cold, Cold Heart gameplay

A hónap végén érkezik a Batman: Arkham Origins következő DLC-je, melyben az igazságosztó Mr. Freeze-zel akasztja össze a bajuszt. A kiegészítőből már némi játékmenetet is tudunk mutatni.

Először mozog a Monstrum

A skót Team Junkfish belső nézetes túlélőhorrorja egy elhagyatott teherhajón játszódik, amit keresztül-kasul bejárhatunk a játékban. Megérkezett az első gameplay videó, melyben egy halálos erővel kell szembenéznünk.

Frissítve: PS4-re is jön a The Last of Us

Formális bejelentést még nem hallottunk ugyan, viszont a Sony Entertainment Network weboldalán már hirdetik a tavalyi év egyik legjobb játékának, a The Last of Usnak a PlayStation 4-es változatát.

40 percnyi Super Smash Bros.

A Nintendo tegnap külön Nintendo Directet szentelt az új Super Smash Bros.-nak, a közel negyvenperces adás felvételét pedig most vissza is nézhetitek. Lesz benne gameplay és infó dögivel!

Ilyen lett volna a Darth Maul-játék

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban, mielőtt a LucasArtsot bezárta a Disney, készült egy Darth Maul-játék, amiben a Baljós árnyak főgonoszát irányíthattuk volna.

Újraírják az Assassin's Creed-filmet

Állítólag újraírják az Assassin's Creed-film történetét, és már meg is van, hogy kikre bízták a készítők ezt a feladatot. A hírek szerint jövő augusztusban rajtolna a mozi, de nem tudni, hogy ezek után lesz-e csúszás.