Hírarchívum - 2014. április

Xbox One - a YouTube-ra is feltölthetjük videóinkat

A Microsoft bejelentette, hogy a mai nap folyamán érkezik egy olyan frissítés az Xbox One-hoz, aminek a feltelepítése után a YouTube-ra is feltölthetjük játékvideóinkat.

Watch Dogs - kötelező a Uplay

A Watch Dogs PC-s verziójához kötelezően telepítenünk kell a Uplayt is, még akkor is, ha a Steamen vásároltuk meg a játékot. Tegyük össze a kezünket és reménykedjünk, hogy a szerverek bírni fogják a terhelést!

Frissítve: Kickstarterre tör az Outcast HD

Bizony, jól olvastátok! Tényleg felújítják a legendás Outcastet, de csak akkor, ha a fejlesztők összekalapozzák rá a pénzt. Ma délután ötkor indul a kickstarteres kampány, akkor többet megtudunk majd a HD rebootról.

Júniusban rajtol az első Xbox-sorozat

Jó ideje elrajtolt már az Xbox One, a nagy csinnadrattával beharangozott tévés tartalmakból viszont még nem lett semmi - és a tévés tartalmak alatt a Microsoft saját gyártású sorozatait értem.

Xbox 360-emulátort kaphat az Xbox One

A Microsoft fontolgatja, hogy Xbox 360-emulátort ad ki az Xbox One-hoz, ezt a cég egyik vezetője mondta el. A rossz hír viszont az, hogy konkrétumokkal még ő sem szolgálhat egyelőre.

Frissítve: EA Sports UFC - kiszivárgott a dátum

Egy áruházban lőtt promóciós anyag fotója szellőztette meg a EA Sports UFC megjelenési dátumát. Ez alapján már júniusban hódolhatunk a ketrecharcoknak, ráadásul az előrendelők megkapják Bruce Lee-t is.

Brit toplista: második a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, amibe már a pénteken elrajtolt The Elder Scrolls Online teljesítményét is beleszámolták. Az MMORPG a második helyen rajtolt.

Előzmény készül a Borderlands 2-höz?

A pletykák szerint új Borderlands készül, a játék az első rész történései után, de a második epizód előtt játszódna. Bár a 2K Games nem kommentálta a híreket, kis szerencsével már a hétvégén leleplezhetik a címet.

Unreal Engine 4 techdemó a Silicon Studiótól

A Bravely Default fejlesztőit is megcsapta a next-gen szele: a következő alkotásukhoz az Unreal Engine 4-et licencelték. A srácok kísérleteznek a motorral, ennek eredményeképpen egy ütős techdemót raktak össze.

Android TV - a Google is játékkonzolt készít?

A The Verge értesülései szerint a Google tartalomfogyasztásra és videojátékokra kihegyezett set-top boxot készít Android TV néven. A kütyü persze csak annyira lesz konzol, mint a nemrégiben bemutatott Amazon Fire TV.