Hírarchívum - 2014. július

Tizenhat percig mozog a Dragon Age: Inquisition

Az EA végre a nagyközönség számára is elérhetővé tette az idei E3-on zárt ajtók mögött levetített Dragon Age: Inquisition gameplayt. Tizenhat perces demonstráció vár ránk a Frostbite 3 erejéből.

Napi WTF: Játékújságíró-szimulátor készül

Hamarosan a tisztelt olvasók is átélhetik, milyen nehéz a videojáték újságírók élete! Megannyi elmebeteg szimulátor után érkezik a Game Journalist Simulator, melyben a mi szakmánkba kóstolhatsz bele.

Megvan a Heavenly Sword-film dátuma

Habár eredetileg idén júniusra ígérték, csak szeptemberben jelenik meg a Heavenly Sword-film Blu-rayen és DVD-n, valamint más on-demand csatornákon. A Ninja Theory akciójátékát végre egész estés filmként is élvezhetjük.

Ennyit fejlődött az NHL 15 grafikája

Igen, tudjuk: az új motornak hála az NHL-sorozat aktuális darabja szebben fest, mint valaha. Nagyjából erről szól az EA Sports jégkorong-szimulátorának legújabb előzetese. Ha a sportág szerelmese vagy, kihagyhatatlan lesz.

Októberben jön a Project Spark is

A Microsoft bejelentette, hogy a kreatív játékosok október 10-én alkothatják meg kedvenc videojátékukat a Project Spark segítségével Windows 8.1-en és Xbox One-on. A digitális változat mellett dobozos verzióban is kapható lesz.

Frissítve: Alien: Isolation - az előrendelői extrákról

Sigourney Weaverrel és a Nostromo űrhajó eredeti legénységével is nyomulhatunk az Alien: Isolationben, de csak akkor, ha előrendeljük a játékot. A Nostromo Edition egy exkluzív pályát tartalmaz az 1979-es film szerelmeseinek.

Októberben jelenik meg a Lords of the Fallen

Tomasz Gop akció-szerepjátéka október végén landol a boltok polcain PC-n, Xbox One-on és PS4-en - erősítette meg a lengyel City Interactive. Vajon főhősünk, Harkyn végre elnyeri a feloldozást bűneiért?

Konzolokra is megjelenik a Shadow Warrior

Megkésve ugyan, de jelen generációs konzolokon is tiszteletét teszi a tavaly ősszel megjelent Shadow Warrior remake. Szerencsére nyomott áron kaszabolhatunk a konzolos verzióban.

Új narratíva az Assassin's Creed: Unityben

Alex Amancio kreatív igazgató árulta el, hogy másképp fogják elénk tárni a történetet az Assassin's Creed: Unityben, mint a sorozat eddigi részeiben. Talán végre búcsút inthetünk a jelenben játszódó részeknek?

Tényleg július 15-én érkezik BF4: Dragon's Teeth

Úgy tűnik, tényleg az igazi megjelenési dátum került ki a múlt héten az Origin hivatalos Twitter-oldalára. Emellett egy új javítást is kapott a játék a DLC érkezése előtt, ez elvileg már éles.