Hírarchívum - 2014. július

Részletek a Destiny bétájáról

Újabb részletek kerültek ki a Destiny héten induló bétatesztjéről. Kiderült, milyen tartalomra számíthatunk, ha bekerülünk, és emellett az Xbox One-verzió méretét is megtudtuk.

Animációs rövidfilm készül az AC: Unity-ből

A The Walking Dead egyik készítője, Tony Moore és Rob Zombie animációs rövidfilmet készít az Assassin's Creed: Unity alapján. Hivatalos bejelentés még nem történt, egy comic-conos tájékoztatóról való az információ.

Többjátékos mód érkezik a Don't Starve-hoz

Multiplayer móddal gazdagodik a következő frissítésben a Don't Starve, a rajongókat egyelőre megosztja az új mód érkezése. A kattintás után videót is tudunk mutatni a többjátékos mókáról.

Nextgen változatot kap a DmC: Devil May Cry?

Egy orosz online bolt kínálatába került be a DmC: Devil May Cry Ultimate, mely elvileg PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Egyelőre kezeljük pletykaként, de nem ez az első alkalom, hogy kiszivárog valami erről az oldalról.

Frissítve: Érkezik a Tekken 7

Hivatalosan még nem történt meg a játék bejelentése, de egy véletlenül kikerült videó szerint hamarosan erre is sor kerül. Öt év után kap folytatást a patinás múltú sorozat.

Fontos emberek távoztak a Crytek UK-től

Továbbra sem rendeződtek a problémák a Homefront: The Revolution fejlesztőinél. A héten több kulcspozíciót betöltő ember is otthagyta a vállalatot, és egyre több a kérdőjel a játék jövőjével kapcsolatban.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Mortal Kombat X - traileren Raiden

Új gameplay trailert kapott a Mortal Kombat X, melyben ezúttal egy klasszikus karakter kapja a főszerepet. Erőszakban, vérben és csonttörésben ezúttal sincs hiány.

Így védekezünk majd az új Madden NFL-ben

Az augusztus végén megjelenő Madden NFL 15 egyebek mellett a védekezésen is eszközöl majd változtatásokat - ezeket mutatja be a játék legújabb előzetese néhány példa segítségével.

Nincs többé Neversoft

A májusi híreszteléseknek megfelelően megszűnt a Neversoft, a fejlesztőcsapatot beolvasztják az Infinity Wardba, hogy együtt dolgozzanak tovább a Call of Duty-sorozaton. A srácok gyújtogatással zárták a búcsúbulit.