Hírarchívum - 2014. július

Nagyot fog szólni az új Call of Duty

Ezúttal nem marketingértelemben értjük a kifejezést, hanem szó szerint. A Call of Duty: Advanced Warfare készítői többek között a játék hanghatásain is újítanak, így búcsút inthetünk a műanyag hangoknak.

Titanfall - íme, a második pályacsomag

A Respawn Entertainment bejelentette a Titanfall második pályacsomagját, ami a Frontier's Edge címet kapta. A megjelenéséről nem mondott semmi konkrétat, a korábbi infók alapján szeptember végéig kell befutnia.

PC-re is visszatér a Zoo Tycoon

A Microsoft új Zoo Tycoont mutatott be, a Zoo Tycoon Friends PC-n, tableteken és telefonokon hódít majd, free-to-play modell mellett. A főszerepet az állatkertépítés és az állatok gondozása kapja.

2K Games-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, méghozzá egy nagyobb kiadó, a 2K Games játékaival: a BioShock-játékok, a The Bureau és a Spec Ops: The Line is beszerezhető egy potom pénzösszegért cserébe.

Gameplay videón a Fortnite

Csöppet más hangvételű a Fortnite a Gears of War után, ettől függetlenül az Epic Games új játéka is megérdemli a figyelmet: legalább arra a négy percre, míg megnézitek az új gameplay trailert.

A PS4 sem mozgatta meg a japán piacot

Ritkán foglalkozunk a japán piac híreivel, az azonban mindenképpen említésre méltó, hogy a távol-keleti országot még a PlayStation 4 megjelenése sem tudta felrázni - a konzol eladásai ráadásul alaposan lelassultak mára.

Gearbox-bejelentés érkezett: íme, a Battleborn

Meglepetésre a Gearbox is bejelentette a legújabb játékát, a Battleborn részletesebben a Game Informer következő számában mutatkozik majd be. Az anyag PC-re és next-gen konzolokra készül.

BlueStreak - bemutatkozik CliffyB új játéka

Cliff Bleszinski a korábbi ígéreteinek megfelelően leleplezte legújabb játékát, és bár túl sok részletet nem tudtunk meg róla, az biztos, hogy PC-re érkezik, és egy free-to-play arena shooter lesz.

A Driveclub is kap egy PS4-csomagot

Újabb PlayStation 4-csomagot jelentett be a Sony, Európában a Driveclubbal együtt is megvásárolható majd a konzol. Közben befutottak az első látnivalók a játék időjárásrendszeréről.

Felvásárolják a Digital Extremest

Kínai cégek vásárolják fel a több mint húszéves múltra visszatekintő Digital Extremes stúdiót; a vevők között van a Perfect World is, ami miatt a Warframe-rajongók már most aggódnak.