Hírarchívum - 2014. július

Visszatérhet az Aliens vs. Predator

A Rebellion Developments illetékese egy interjúban mesélt arról, hogy csapatával erősen kötődnek az Aliens vs. Predator univerzumához, így szóba jöhet a folytatás is. Elképzelhető, hogy már fejlesztés alatt van?

Hamarosan leleplezik az AC: Cometet

A március óta emlegetett Assassin's Creed: Comet első részleteire már nem kell sokat várnunk, a Ubisoft megígérte, hogy az Xbox 360-ra és PS3-ra érkező epizódról "hamarosan' fellibben a fátyol.

Samurai Warriors 4 - traileren a PS4-es verzió

A feudális Japánban játszódó sorozat immáron tízéves, ráadásul az ősszel érkező negyedik rész már PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Ha rajongónak vallod magad, bizonyára örülni fogsz a legújabb gameplay trailernek.

Mi legyen a Dead Island 2 gyűjtői kiadásában?

A Deep Silver gondol a rajongókra is: mi döntjük el, hogy milyen extrákat tartalmazzon a Dead Island 2 gyűjtői kiadása. Sörhűtőtáska, napszemüveg, törülköző vagy macskanyakörv? S ez még csak a jéghegy csúcsa.

Egy hétig ingyenes az Assassin’s Creed: Pirates

Mármint az iOS-es verzió. A Ubisoft akciója egy héten át tart, így ha kedveled a kalózos témát, és lázba hoznak a korhű tengeri csaták, akkor mindenképpen tedd magadévá az alkotást. Nem veszítesz semmit.

Battlefield 4 - bemutatkozik a Battlefest

Újabb eseménysorozatot indít a Battlefield 4 játékosainak a DICE. Nyereményjátékok, dupla XP-hétvégék és még sok meglepetés várja a rajongókat a hétvégén induló Battlefestben.

Megmenekül a Lost Planet 3 multiplayer módja

Úgy tűnik, túléli a Lost Planet tavaly megjelent harmadik része a GameSpy-szerverek leállását. Sajnos a statisztikáink elvesznek, de a rajongók legalább tovább játszhatnak.

Itt van az első kép CliffyB új játékából

Cliff Bleszinski a héten rántotta le a leplet új játékáról, a BlueStreakről. Sok információt nem tudtunk meg róla, és ezúttal se várjatok csodát, de egyetlen koncepciós rajzzal azért tudunk szolgálni.

PC-re is jön a Grim Fandango HD-változata

A Sony E3-as konferenciáján bemutatott, HD-sített Grim Fandango PC-n is tiszteletét teszi majd. Ezek után nem lennénk meglepődve, ha később Xbox One-változatot is kapna az újragondolt klasszikus.

Repülőszimulátort készít a Dovetail Games

A Microsoft licencszerződést kötött a Train Simulatorról elhíresült Dovetail Gamesszel, így a csapat a jövőben vadonatúj repülős játékot készíthet a Flight Simulator technológiáját felhasználva.