Hírarchívum - 2014. augusztus

GC 2014: Masszív Until Dawn gameplay

A Supermassive Games újra bejelentett Until Dawnja bizonyára tetszeni fog a tinihorrorok szerelmeseinek: egy fiatal baráti társaság az erdőbe megy lerészegedni, ám egy titokzatos gyilkosba botlanak - látszólag nincs kiút.

H1Z1 - két új előzetes

Már a bejelentéskor sejtettük, hogy a Sony Online Entertainment zombis MMO-ja, a H1Z1 PlayStation 4-en is tiszteletét teszi, ám a minap egy Las Vegas-i rendezvényen hivatalossá vált a dolog.

GC 2014: Egy órán át mozog a The Evil Within

A Tango Gameworks horrorjátékával egyszerűen nem tudunk betelni, szerencsére a Bethesda munkatársai több mint egy órán át demózták a The Evil Withint. A hangulat hátborzongató, a külcsín egészen pofás.

Frissítve: Dátumot kapott a Warlords of Draenor

Amire egész nap vártunk, végre megérkezett. Megvan a World of Warcraft következő kiegészítőjének hivatalos megjelenési dátuma, melyhez egy fantasztikus trailert is kaptunk - úgy, ahogy csak a Blizzard tudja.

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.

GC 2014: Tíz perc a Far Cry 4-gyel

Közel tízperces játékmenetet tekinthettek meg a Far Cry 4-ből, melyet a gamespotos kollégák vettek fel a Gamescomon. A videóban három különböző helyszínt is megismerhetünk.

GC 2014: Star Citizen videóözön

Hat új videó érkezett az immár 50 millió dollárból készülő Star Citizenből. Ne számítsatok maratoni hosszúságú mozgóképekre, de azért elkaphattok pár érdekességet a jövőre érkező játékból.

Ingyen Dishonored az Xbox Live Goldon

Megtörtént a váltás: az ingyen Motocross Madness letöltési ablaka bezárult, melynek helyén egy másik nyílt meg az Xbox Live Gold szolgáltatásra előfizető Xbox 360-tulajok számára. Maszkot fel, Corvo, vár Dunwall!

GC 2014: 13 perc Dragon Age: Inquisition

Az IGN jóvoltából egy több mint tizenhárom perc hosszú gameplay videót nézhetünk meg a BioWare ősszel érkező játékából. A rajongók remek képet kaphatnak arról, mennyit is változott a folytatás az előző részekhez képest.

GC 2014: CoD: Advanced Warfare videózuhatag

A napokban több multiplayer játékmenet-videó is napvilágot látott a Call of Duty legújabb részéből, így összegyűjtöttük nektek őket. Három többjátékos pályával ismerkedhettek meg.