Hírarchívum - 2014. augusztus

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Megkapja az új motort a PC-s NBA 2K15

Pontosabban ugyanaz a technológia hajtja majd a PC-s NBA 2K15-öt, mint az Xbox One-ost és PS4-est. Idén a 2K Sports kosárlabda-szimulátora generációt vált számítógépeken is - a rajongók legnagyobb örömére

GC 2014: Megvan a PES 2015 dátuma

A Pro Evolution Soccer 2015 mérföldkőnek tekinthető a Konami életében, hiszen ez lesz az első rész, amely az új konzolokra is megjelenik. A focis cím november 11-én landol a boltokban, de előtte demózhatunk is.

GC 2014: Előzetest kapott a FIFA 15 is

Még egy kedvcsinálóval adósak vagyunk EA-fronton: a kiadó sportdivíziója egy új trailert tett közzé a FIFA 15-ről, amely teljes egészében a kapusokra koncentrál. Mind a mozgásuk, mind az intelligenciájuk egy új szintre lépett.

GC 2014: Augusztus végén jön az NHL 15 demója

A vadonatúj gameplay trailer mellett az EA Sports bejelentette, hogy augusztus 26-án érkezik az NHL 15 demója, amelyben újrajátszhatjuk a 2014-es Stanley Kupa döntőjét, a New York Rangers és a Los Angeles Kings meccsét.

GC 2014: Borderlands: The Pre-Sequel! képsorok

A 2K Australia egy perfekt módon összevágott előzetessel készül az idei Gamescomra, amelyben mind a négy játszható karaktert megcsodálhatjuk akció közben, köztük a közönségkedvenc robotot, Claptrapet is.

GC 2014: Filmes traileren az Alien: Isolation

Amanda Ripley mindent felülmúló borzalommal néz farkasszemet az Alien: Isolation legújabb CG-előzetesében. A rémség 15 évvel ezelőtt elválasztotta az anyjától, most revánsot vehet, ha túléli a kalandot.

Elérhető az új Unreal Tournament alfaverziója

Kipróbálnád az új Unreal Tournament egy korai verzióját? A pre-alpha build már elérhető minden érdeklődő számára. Ha nem okoz gondot, hogy hiányzó textúrákkal találkozol, bizonyára remekül szórakozol majd.

GC 2014: The Walking Dead-játék az Overkilltől

Még egy meglepetés Kölnből: The Walking Dead-játékon dolgozik az Overkill Software. A Payday fejlesztői ezúttal sem hazudtolják meg magukat, a frissen bejelentett alkotásban hangsúlyos szerepet kap a kooperatív mód.

GC 2014: PC-re is megjelenik az MGS 5

Kojima mester ugyanazt a demót hozta el a Gamescomra is, mint amit az E3-on láttunk, igaz, főszereplőnk ezúttal kartondobozban bujkál, és ehhez az ellenség mesterséges intelligenciája is alkalmazkodik.