Hírarchívum - 2015. január

A jó, a rossz és a csúf

A játékmegjelenések akadoznak, azonban annál szaftosabb hírek várják a játékvilág rajongóit. Ezen a héten is történtek bejelentések és emellett sajnos történtek késések is.

Driveclub - hétfőn jön a japán DLC

Az Evolution Studios a hétvégén megerősítette a Driveclub közelgő ingyenes DLC-jének dátumát. A japán helyszínekre koncentráló csomagot már holnap letölthetjük. Nézzünk bele két új videó erejéig!

A legmagasabb korhatár-besorolást kapta a Hatred

Továbbgyűrűzik a Hatred körüli botrány. A tömeggyilkos-szimulátor most azzal csapta ki a biztosítékot, hogy a legmagasabb korhatár-besorolást kapta Észak-Amerikában, így bajosan jelenhet meg dobozos formában.

Szobrot kapnak a veterán WoW-játékosok

Bár a Blizzard hivatalosan még nem jelentette be, hogy milyen ajándékot kapnak a veterán World of Warcraft-játékosok az MMO tizedik szülinapja alkalmából, néhány felhasználónak már egy vagány orkszobrot hozott a postás.

Aranylemezen a The Order: 1886

A Ready at Dawn csapata pezsgőben fürdik (szó szerint), hiszen a The Order: 1886 munkálatai befejeződtek, a játék biztosan megjelenik február 20-án. Az előrendelők sem maradnak extra tartalmak nélkül.

Launch traileren a Grey Goo

Kevesebb mint egy hét van hátra a Petroglyph Games által készített RTS megjelenéséig. A volt westwoodosokból verbuvált csapatnak már van tapasztalata a témában, így érdemes lehet ránézni a játékra legalább a trailer erejéig.

Blogajánló: Kedvencek

Tudom, az év vége teli volt mindenféle toplistákkal, ám engedjétek meg, hogy még egyet a figyelmetekbe ajánljunk, mellyel ki is maxolhatjuk a témát. Figyelem! Szubjektív téma következik.

Nyárra csúszik az Amplitude

A Rock Band- és a Dance Central-játékokat is fejlesztő Harmonix még tavaly jelentette be, hogy feltámasztják az eredetileg PS2-re megjelent ritmusjátékot, az Amplitude-ot. Ennek csúszik nyárra most a megjelenése.

Egy órán át mozog a Pillars of Eternity

Sokat késett a közösség által finanszírozott Pillars of Eternity, de most úgy tűnik, finisbe ért a projekt. Az Obsidian nemrég egy hosszabb Twitch-közvetítést tartott a játékból, ezt nézhetitek most meg.

Problémásan startolt a H1Z1

Pár nappal ezelőtt jelent meg a Sony Online Entertainment új MMO-jának, a H1Z1-nek a korai hozzáférésű változata. Egyelőre úgy tűnik, a játékosok nem igazán azt kapták, amire számítottak.