Hírarchívum - 2015. január

Ajándék játék a GTA V PC-s előrendelőinek

Különleges ajánlattal állt elő a Rockstar Games a Grand Theft Auto V PC-s előrendelői számára. Ezúttal nem csak multiplayer tartalmak, hanem egy ajándék játék is üti a markukat.

Eladta a Starbreeze a Brothers címet

A 2013-ban megjelent Brothers: A Tale of Two Sons nagyon jól sikerült, azonban úgy tűnik, a játékot fejlesztő Starbreeze már nem számolt volna a jövőben a címmel, így inkább eladta azt.

Launch traileren a Saints Row: Gat out of Hell

Jövő héten újra kiakasztják a hülyeségmutatót a Volitionnél, éppen egy hét múlva jelenik meg a Saints Row IV legújabb (önállóan is futtatható) kiegészítője, a Gat out of Hell. Találkozunk a pokolban!

Másfél millió dollárból készült a Monument Valley

A Monument Valley volt a tavalyi év egyik, hanem a legjobb mobilos játéka: a rendkívüli játékélmény megteremtése 1,4 millió dollárjába került a nyolcfős fejlesztőcsapatnak.

Játék készül a Battlefleet Gothic alapján

Újabb RTS-sel bővül a Warhammer 40.000-univerzum adaptációfelhozatala, ezúttal a Battlefleet Gothic nevű spin-off játékváltozatát jelentették be, amit a negyedik generációs Unreal Engine hajt.

Zuckerberg: az első mobilokra hasonlít a Rift

Mark Zuckerberg, a Facebook atyaúristene valószínűleg óriási potenciált lát a VR-szemüvegekben, ha már tavaly 2 milliárd dollárt áldozott az Oculusra. Ezért is érdekes mindig, mikor kifejti a véleményét az új őrület kapcsán.

Snow - zárt bétateszt márciusban

A télisportok szerelmesei örülhetnek, elvégre a Poppermost Productions bejelentette, hogy március folyamán startol el a nyitott világú Snow zárt bétatesztje PC-n. A CryEngine-nel hajtott produktum PS4-re is megjelenik.

Twitch - ingyenes zenék a játékközvetítések alatt

Megoldódni látszik a hosszú hónapok óta kísértő probléma a Twitchen. A játékközvetítéseink alá immáron ingyenes zenéket szúrhatunk be jogvédett nóták helyett, így a rögzített videóinkat már nem némítja el a rendszer.

Shiftlings - platformjáték a Sierrától

Úgy látszik, az Activision tényleg komolyan gondolta, hogy könnyed hangulatú független címeket ad ki a feltámadt Sierra égisze alatt. A Shiftlings egy puzzle elemekre kihegyezett sci-fi platformer, mókás karakterekkel.

Neverwinter - zárt béta februárban Xbox One-on

A Cryptic Studios free-to-play MMORPG-jének zárt bétatesztje a jövő hónapban veszi kezdetét Xbox One-on. PC-n 2013 tavaszán debütált a Neverwinter, itt az első alkalom arra, hogy konzolon is rávessük magunkat.