Hírarchívum - 2015. január

Sid Meier's Starships bejelentés

Új körökre osztott stratégiai játék készül a Firaxis műhelyében PC-re, Mac-re és iPadre. Sid Meier ezúttal egy űrhajóflotta menedzselését és irányítását adja a játékosok kezébe.

Brit toplista: még mindig jól fogy a GTA V

Úgy tűnik, a ködös Albion lakói továbbra is vevők a napfényes Los Santos-i kalandokra és a a múlt hét után ezúttal is a GTA V fogyott a legjobban náluk. A dobogót továbbra is a FIFA 15 és az Advanced Warfare foglalja el.

Tizenkét órás kampány a The Order: 1886-ban?

Egy szavahihetőségéről híres iparági bennfentes elárult pár részletet a The Order: 1886-ról. Eszerint a kampány kényelmes tempóban 10-12 óra játékidővel bír, noha a Ready at Dawn alkotása teljesen lineáris lesz.

Ilyen lett volna a Silent Hill: Cold Heart

Az egyik rajongói oldal szert tett a Silent Hill: Cold Heart design-dokumentumaira. A játék egy havas környezetben játszódó folytatás lett volna, valódi pszichológiai terrorral, ám a fejlesztést idő előtt lelőtte a Konami.

15 millió letöltésnél jár a SimCity BuildIt

Habár a két éve megjelent nagytestvér megjelenése körüli balhé sokára csengett le, a mobileszközökre tavaly decemberben megjelent kistestvérre, a SimCity BuildItre ráharaptak a játékosok.

Motorcycle Club - a motoros bandák mindennapjai

A Kylotonn Games motorversenye olyan, mint a Driveclub kétkerekűekkel: a játékosok bandákba rendeződhetnek, különféle kihívásokat teljesíthetnek és így tovább. A Motorcycle Club a hónap végén landol konzolokon.

Kárpótlás a Halo-gyűjtemény tulajdonosainak

Egy hónap ingyenes Xbox Live Gold-előfizetést kaptak azok a Halo: The Master Chief Collection-tulajdonosok, akik december 19. előtt online játszottak a gyűjteménnyel. Ez a Microsoft kárpótlása a gyatra partnerkeresőért.

Csúszik a dobozos Dying Light

A Techland problémába ütközött a Dying Light lemezeinek gyártásával, így Észak-Amerikán kívül csúszni fog a játék dobozos változatainak megjelenése. Új dátumot egyelőre nem erősítettek meg a fejlesztők.

Így irányítjuk a Bloodborne-t

A Sony hongkongi részlegének jóvoltából egy hétperces gameplayt kaptunk a márciusban megjelenő Bloodborne-ról. A PS4-exkluzív akció-szerepjáték komor és sötét, ráadásul nem kevés kihívást tartogat.

Cities XXL - traileren a nagyvárosi élet

A Focus Home Interactive még egy bőrt lehúz a városépítő stratégiáról. A Cities XXL továbbfejlesztett grafikával és lehetőségekkel borzolja az önjelölt polgármesterek idegeit. A játék a hónap végén landol a Steamen.