Hírarchívum - 2015. március

HWSW: Űrből integet az Apple Watch árazása

Az Apple nem szégyellt nagyot mondani, a csúcskivitelű okosóráért 16 ezer eurót kér a cég. A belépő modell persze ennél jóval olcsóbb, már 120 ezer forint körüli áron is megvásárolható - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Brit toplista: még mindig vezet a Dying Light

Habár a múlt héten nem is érkezett olyan cím, ami megszorongathatta volna a játékot, ettől függetlenül jár a kalaplengetés a Techlandnek: még mindig vezet a Dying Light a brit játékeladási toplistán.

Mától lehet rabolni a GTA Online-ban

Ma válik, illetve vált elérhetővé a GTA Online legújabb és egyúttal igencsak méretes frissítése, amiben négyfős rablásokat tervezhetünk meg, készíthetünk elő és hajthatunk végre a barátainkkal.

Új képeken Mad Max járgánya

Bizonyára olvastátok már Zoenn delejes előzetesét a Just Case-sorozatot jegyző svéd Avalanche Studios fejlesztésében készülő Mad Maxről, most azonban újabb képeket tudunk mutatni a játékról, s Max járgányáról.

Xbox One - megérkezett a márciusi frissítés

A mai naptól elérhető az Xbox One rengeteg újdonságot tartalmazó, márciusi rendszerfrissítése. A legnagyobb újdonság, hogy a jövőben könnyedén készíthetünk képernyőmentéseket, amiket aztán fel is tölthetünk.

This War of Mine - jótékonykodás az új DLC-vel

Megérkezett a lengyel 11 Bit Studios oldalnézetes, háború borzalmait bemutató túlélő-stratégiai játékának, a This War of Mine-nak a legújabb DLC-je, aminek megvásárlásával a War Child alapítványt támogathatjátok.

FeelReal - ijesztő kiegészítő az Oculus Rifthez

Függetlenül attól, hogy még mindig nem kapható kereskedelmi forgalomban az Oculus Rift, egyesek már gőzerővel dolgoznak a VR-szemüvegek első kiegészítőin. A FeelReal is ilyen, segítségével pedig szagokat érezhetünk.

Lost Within - horrorjáték a Prey alkotóitól

Ugyan a Prey folytatása nem jött össze, a Human Head csapatának azért így is van mit csinálnia, az Amazon közreműködésével ugyanis egy kőkemény túlélőhorror játékon dolgozik. A Lost Within még idén meg fog jelenni.

Far Cry 4 - Valley of the Yetis gameplay bemutató

Európában holnaptól lesz elérhető a Far Cry 4 következő nagy tartalmi bővítése, a Valley of the Yetis, amiről most érkezett egy tartalmas, fejlesztői kommentárral fűszerezett játékmenet kedvcsináló.

Tales from the Borderlands - Episode 2 trailer

Március 17-én érkezik a Telltale és a Gearbox közös játékának, a Tales from the Borderlandsnek a második része, az Atlas Mugged, ahol még tovább bonyolódik főhőseink amúgy sem zökkenőmentes története.