Hírarchívum - 2015. március

Frissítve: Az első látnivalók a Source 2 engine-ről

A Valve a múlt heti GDC-n jelentette be a Source 2 engine-t, ám akkor még semmit nem láthattunk az új grafikus motorról. Most egy kézikamerás techdemóval és két screenshottal szolgálhatunk. Durva lesz!

Összeállt a Sega és a Pokémon-csapat: jön Tembo

Tembo the Badass Elephant címmel fejleszt közös játékot a Sega és a leginkább a Pokémon-játékokról híres Game Freak. A platformer nyáron jelenik meg az érintett platformokon.

Már megint késik a Project Cars

Ismerős valahonnan a hír címe? Nos, lehet, hogy azért, mert leírtuk már párszor: a fejlesztők bejelentették, hogy ismét eltolták a Project Cars megjelenését, de most aztán tényleg utoljára.

Evolve - a Take-Two elégedett vele

Habár több jel is arra utal, hogy az Evolve körüli őrület gyorsan lecsengett, a játék mögött álló Take-Two elnöke nem aggódik, sőt elmondása szerint nagyon is elégedettek a címmel.

Ősszel indul a Tron 3 forgatása?

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk főszereplője ezúttal a Tron-sorozat, ami a pletykák szerint újabb folytatást kaphat. Úgy hírlik, a Tron 3 munkálatai gőzerővel haladnak, ősszel indulhat is a forgatás.

Remember Me 2 - már csak a Capcomon múlik

Mármint "csak", jó nagy idézőjelekkel: a Dontnod szerint ők már gyakorlatilag készen vannak a Remember Me folytatásának terveivel, egyedül a Capcom jóváhagyására és támogatására lenne szükség a fejlesztéshez.

Csak 2016-ban jön az Uncharted 4

Habár az eredeti elképzelések szerint még idén megjelent volna az Uncharted 4: A Thief's End, a Naughty Dog bejelentette az imént, hogy csak 2016 tavaszán kerülhet boltokba a játék.

A Pillars of Eternity mentette meg az Obsidiant

A hónap végén megjelenő Pillars of Eternity nagyon fontos játék az Obsidian Entertainment számára. Kiderült, hogy a csapatot megviselte az egyik nagy projektjük elkaszálása, így közel álltak a bezáráshoz is.

Erre a két VR-játékra érdemes lesz figyelni

Az elmúlt héten két VR-játék mutatkozott be a nagyközönség előtt még, a Polygon ki is próbálhatta a The Gallery: Six Elementset és a Narcosist. Előbbi egy fejtörőkre épülő felfedezős cím, az utóbbi pedig egy vérbeli horror.

Napi WTF: Falloszok a State of Decayben

A nyitott világú zombis cím fejlesztése során az Undead Labs kisebb csapatokat bízott meg a textúrák elkészítésével, ám egy vicces kedvű vállalkozó férfi nemi szerveket rejtett el a játékban.