Hírarchívum - 2015. március

Bloodborne - megérkezett az utolsó trailer

Alig két hét múlva végre felkúszik a boltok kirakataiba a PlayStation 4-exkluzív, nem túl barátságos Yharnam városában játszódó Bloodborne. A premier alkalmából befutott a játék legutolsó hangulatfokozója is.

Mortal Kombat X - mozgásban a mobilos verzió

Először látható akció közben a Mortal Kombat X nemrég hivatalosan is megerősített mobilos változata, ami iOS-re és Androidra fog megjelenni. A videó részletesen bemutatja, hogyan is épül majd fel a játékbeli harc.

Forza Horizon 2 - ismét ingyen bővül

Jövő héten ismét tovább bővül a Forza Horizon 2, az Xbox One-tulajok ugyanis ingyen megkapják a Mazda MX-5 autócsomagot, ami a japán autógyártó négy autóját is tartalmazni fogja, köztük egy jövőre bemutatkozó modellel.

Batman: Arkham Knight tévéreklám

Ugyan még kicsit odébb van a Rocksteady új Batman-játéka, a Batman: Arkham Knight júniusi megjelenése, a Warner Bros. azért már beizzította a reklámgépezetet, mégpedig a kattintás után megleshető első tévéreklámmal.

Titanfall 2 - tényleg multiplatform cím lesz

Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a készül a Titanfall második része, ráadásul a folytatás ezúttal multiplatform lesz, vagyis biztosan meg fog jelenni PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Már lehet jelentkezni a Rainbow Six: Siege alfájára

Fellőtték a hivatalos oldalt, lehet jelentkezni a Rainbow Six: Siege zárt alfatesztjére, mely egyelőre csak a PC-sek számára lesz elérhető. Ennek apropóján a gépigényt is megosztották a fejlesztők.

2017-ben jön a Star Wars: Episode VIII

A részvényeseknek tartott konferenciáján a Disney bejelentette a Star Wars: Epidode VIII napra pontos premierjét. Emellett az első spin-off filmről is megtudtunk némi információt, például, hogy Rogue One lesz az alcíme.

Gameplay jeleneteken az Act of Aggression

Rég hallatott magáról az Act of Aggression, mely a 2005-ös stratégiai játék, az Act of War folytatása. Az Eugen Systems egy rövidke, gameplay jelenetekkel teli videót osztott meg a rajongókkal.

Kérj zenét a Rock Band 4-be!

A Harmonix mindent megtesz, hogy a játékosok kedvében járjon, ezért fellőttek egy oldalt, ahol tippeket adhatunk a fejlesztőknek, hogy milyen zenék kerüljenek a Rock Band 4-be.

Késik a Homefront: The Revolution

Bár a Homefront: The Revolutionnek nem volt pontos megjelenési dátuma, a bejelentéskor 2015-re datálták a kiadást. A fejlesztés körüli hercehurca miatt azonban úgy tűnik, több időre lesz szükség a befejezéshez.