Hírarchívum - 2015. március

PC-re is jön a Sebastien Loeb Rally Evo

A Milestone formálisan is bejelentette a Sebastien Loeb Rally Evót. Ez lesz a csapat első jelenlegi generációs ralijátéka, amihez a híres világbajnok is a nevét adja. Befutottak az első látnivalók is.

Hétfőig kipróbálható Xbox One-on az új Dragon Age

A héten minden Xbox Live Gold-előfizető kipróbálhatja a Dragon Age: Inquisitiont. Az ingyenes próba jövő hét hétfőig tart, addig jó pár játékórát beleölhetünk a BioWare szerepjátékába, és utána akár kedvezményesen is megvehetjük.

Dying Light - milyen tartalmak várhatóak a jövőben?

A héten kaptuk meg a Hard módot a Dying Lighthoz, ám a fejlesztők már elhintettek pár apróságot arról, hogy mi várható a jövőben. Ingyenes és fizetős tartalmakkal bővül majd a zombis parkour-játék. Jönnek a járművek?

A héten érkezik a Sniper Elite 3: Ultimate Edition

Márciusban duplázhatnak a Sniper Elite-fanok, lévén a múlt héten került a boltokba a Zombie Army Trilogy, pénteken viszont a Sniper Elite 3: Ultimate Edition megjelenésének örülhetnek. Itt a launch trailer.

Feltámad a Descent

Egy Kickstarter-kampány keretei között gyűjtenek a Descent-sorozat rebootjára, amely gyakorlatilag modern tálalásban hozná vissza a klasszikus cím játékélményét. 600 ezer dollárra lenne szüksége a projektnek.

Frissítve: Teaser traileren Cliff Bleszinski új játéka

A PAX Easten tartott egy hosszabb panelbeszélgetést Cliff Bleszinski és a Boss Key Productions, a Project Bluestreak fejlesztőcsapata. Az előadás végén pedig bemutatkozott a titokzatos projekt első kedvcsinálója is.

Launch traileren a DmC: Definitive Edition

Megjelent a DmC: Devil May Cry felturbózott és kibővített változata, a Definitive Edition. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra készült csomaghoz most új látnivalókat tudunk mutatni.

Már teaselik a Total War: Warhammert

Formális bejelentést ugyan még mindig nem kaptunk a Total War: Warhammer kapcsán, de úgy fest a helyzet, hogy már ez sem várat sokat magára - a fejlesztők el is kezdtek teaselni.

Assassin's Creed-zene az új Trónok harca-trailerben

Nem csak azért érdemes megnézni a Game of Thrones ötödik évadának új előzetesét, mert ez az ötödik évad új előzetese, hanem azért is, mert Assasin's Creed-rajongóként ismerős dallamokat fedezhetsz fel benne.

Megint változik a Microsoft Xbox-csapata

Miközben arról pletykál a sajtó, hogy Phil Harrison elhagyja a Microsoft fedélzetét, a redmondi cég új feladatköröket adott a Kinect "arcaként" elhíresült Kudo Tsunodának. Ezeket a feladatokat részben éppen Harrison látta el.