Hírarchívum - 2015. március

Ilyen TPS-ként a StarCraft II

Talán még sokan emlékeznek a StarCraft: Ghostra, mely egy TPS lett volna az ismert univerzumban. A Blizzard pár év után lelőtte a fejlesztést, de most egy modnak köszönhetően hasonló élményekben lehet részünk.

Mortal Kombat X - traileren a Cage-család

Kicsivel több, mint egy hónap van már csak hátra a NetherRealm Studios által készített Mortal Kombat X megjelenéséig, így nem csoda, hogy hetente érkeznek új videók belőle.

Akár 100 gigás is lehet a Star Citizen

Habár ma már megszoktuk, hogy egy-egy játék akár 30-40 gigát is elfoglalhat a merevlemezünkön, ennek ellenére a 100 GB-os Star Citizen-kliens problémát okozhat azoknak, akik kisebb internetcsomaggal rendelkeznek.

Akár negyven óra játékidő a Bloodborne-ban

A From Software szerepjátéka nem egy rövid alkotás, legalábbis az Edge szerint. A magazin már a megjelenéshez közeli verziót tesztelhette, és az író több mint negyven órát tett bele az első végigjátszásba.

A régi kontrollereket is támogatja a Rock Band 4

Jó hír a ritmusjáték rajongóinak, hogy nem kell új gitárkontrollert és dobot vásárolniuk a közelgő Rock Band 4-hez, hiszen a Harmonix szerint a játék támogatja majd a régi perifériákat. Ettől még persze jön az új széria.

Just Cause 3 - mit tartalmazzon a gyűjtői kiadás?

A Square Enix jóvoltából a rajongók szavazhatják meg, hogy mit tartalmazzon a Just Cause 3 gyűjtői kiadása. Néhány opció: egy elpusztítható szobor, Rico kilőhető horgának replikája vagy egy, a főhőst ábrázoló szobor.

PS4 - hivatalos a következő frissítés tartalma

Igaznak bizonyultak a múlt héten felreppent pletykák, tényleg a játékok és az alkalmazások bezárása nélkül kapcsolhatunk Rest módba a PlayStation 4 következő rendszerfrissítésével. És ez csak a jéghegy csúcsa!

Xbox One-ra és PS4-re érkezik az AirMech Arena

Az AirMech Arena egy kompetitív és kooperatív elemekkel teletömött akciódús valós idejű stratégia, amit nyakon öntöttek egy kis MOBA-val. A free-to-play játékban átalakuló mechákat irányítunk.

Elstartolt a World of Warships bétatesztje

A Wargaming újabb címmel bővíti a free-to-play játékai listáját, hiszen a mai napon elstartolt a World of Warships zárt bétatesztje. Ezúttal a tengeri hadviselésé lesz a főszerep, masszív hadihajókkal harcolunk.

Minden, amit a Sid Meier’s Starshipsről tudnod kell

Ma jelenik meg a Sid Meier’s Starships, ennek örömére a Firaxis megosztott velünk egy minden részletre kiterjedő gyorstalpalót a játékról. Nem tudod, hogy mi fán terem ez a körökre osztott 4X stratégia? Akkor jól figyelj!