Hírarchívum - 2015. augusztus

Megérkezett a Deadpool trailere

A nagy gamescomozás közepette se feledkezzünk meg a közelgő mozifilmekről, annál is inkább, hiszen megjött a Deadpool-film első előzetese. A Marvel buggyant karaktere ezúttal is hozza a formáját.

GC 2015: Itt a Final Fantasy XV előzetese

Az ígéreteknek megfelelően a Square Enix bemutatta a Final Fantasy XV legújabb kedvcsinálóját, amely a "Dawn" alcímet kapta. Zűrzavar uralkodik a föld felett, de van remény, elvégre egy hős megment mindenkit.

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.

GC 2015: Mozog a Fable Legends is

A Lionhead free-to-play szerepjátéka is előkerült Kölnben, most két gameplay videó erejéig nézhetünk bele a Fable Legendsbe. Látszik, hogy a csapatmunka mindennél fontosabb, és ugye itt a keresztplatformos játék sem lehetetlen.

GC 2015: Battlefield: Hardline - itt az új DLC

Hivatalosan is bemutatkozott a Gamescom előtt beharangozott Battlefield: Hardline DLC, a Robbery. Az új csomaggal érkező új játékmódot, a Squad Heistet a Battlefield 4-féle Squad Rush játékmód ihlette.

GC 2015: Mégsem jelenik meg idén az új Naruto

"Kiváló", gondoltuk: megérkezett a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 gamescomos előzetese, lehet csodálkozni és nyálat csorgatni. Csakhogy a trailer végén csúfos meglepetés ért bennünket.

GC 2015: Énekelni is lehet az új Guitar Heróban

A Gamescom apropóján új fejlesztői naplóval jelentkezett a Guitar Hero Live, amiből az is kiderült, hogy hiába az új rész gitár-exkluzivitása, énekelni azért lehet majd a folytatásban.

GC 2015: Destiny - Dinklage megy, North jön

Komoly változások jönnek a Destinybe, a The Taken Kingből egyebek mellett Peter Dinklage hangja is kimarad majd. A helyét Nolan North veszi át, méghozzá visszamenőlegesen is.

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.

GC 2015: Pontos dátumot kapott a Trine 3

A hónap végén végleges formát ölt a Trine 3: The Artifacts of Power, így a Frozenbyte felfüggeszti a játék Steam Early Access-jelenlétét. A premierre augusztus 20-án kerít sort a finn stúdió.