Hírarchívum - 2016. október

Killing Floor 2 - jól néz ki PS4 Prón is

Az idei PlayStation Meetingen jelentette be a Sony, hogy a Killing Floor második része a PlayStation 4 Pro képességeire is rágyúr, így a megjelenést követően a HDR- és 4K-támogatás is adott lesz a játékosok számára. Íme, az első kedvcsináló.

Friss előzetesen az Assassin's Creed mozifilm

A decemberi filmfelhozatalt erősíti majd az Assassin's Creed adaptációja, ami a tervek szerint inkább a jelenben játszódik, míg a múltbéli, akciódúsabb betétekből kicsit visszafogottabb mennyiséget kapnak a nézők.

Eredeti xboxos játékok is jöhetnek az Xbox One-ra

Nem kizárt, hogy a jövőben tovább bővülhet az Xbox One visszafelé kompatibilitást támogató funkciója. Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője ugyanis elárulta, nem lenne rossz, ha az eredeti Xbox-játékok is elérhetőek lennének az új generáción.

Hivatalos: jön a Red Dead Redemption 2

Immáron hivatalosan is megerősítette a Rockstar, hogy jövőre érkezik a Red Dead Redemption várva-várt folytatása. Egyelőre csak egy elég üres honlapunk van, de a héten jön az első trailer is.

Resident Evil 7 - jöhet még két videó?

Folytatódik a Resident Evil 7 múlt héten indult videósorozata, amellyel a Capcom a folytatás játékmenetét szeretné bemutatni. Most abból kapunk egy kis ízelítőt, hogy miként menthetünk, és hogy mi mindenre használhatjuk a késünket.

A Razer kezére került a THX

A gamer perifériáiról és laptopjairól ismert Razer bejelentette, hogy felvásárolta a George Lucas által alapított THX-et. A csapat függetlenül dolgozhat tovább, de természetesen közös projektekre is számíthatunk tőlük.

Lefoglalták a Red Dead Online domain címét

Minden napra jut valami infómorzsa a Rockstar Red Dead-bejelentésével kapcsolatban, most szemfülesek a Red Dead Online domain címét fedezték fel. Készül a GTA Online vadnyugati kiadása?

2018-ban és NX-re jöhet az új Beyond Good & Evil

Friss pletykák érkeztek az új Beyond Good & Evilről. A hírek szerint a játék valóban Nintendo NX-exkluzív lehet, és afféle reboot-folytatás hibridnek tűnik, amely egyszerre kedvez a már meglévő és a leendő rajongóknak.

Launch traileren a Civilization VI

Napok vannak hátra a Sid Meier's Civilization VI megjelenéséig, a 2K Games pedig ennek apropóján kiadta a játék launch trailerét. Az emberiség fejlődése megállíthatatlan, a természetéből fakad, hogy folyamatosan feszegeti a határait.

The Walking Dead - már be is rendelték az új évadot

Még el sem kezdődött a The Walking Dead hetedik évada, a készítők bejelentették, hogy jövő októberben is visszatér a sorozat. Közben elindult a Fear the Walking Dead következő minisorozata.