Hírarchívum - 2016. október

Dishonored 2 - a küldetésekről bővebben

A küldetések végkimenetele attól függ, hogyan játszunk a játékkal - ez nagyon lényeges aspektusa a Dishonored 2-nek. A nyitott végű missziók során megannyi választási lehetőségünk lesz, erről szól az új fejlesztői napló is.

Final Fantasy XIV - jön a Stormblood expanzió

Folytatódik az MMO bővítése, hamarosan megérkezik a Final Fantasy XIV 4.0-s frissítése, és ezzel együtt az új kiegészítő is elstartol majd. A PS3-as verzió támogatása viszont megszűnik.

Titanfall 2 - kapcsolat ember és gép között

A Respawn nagy dobásra készül, a Titanfall 2 egyjátékos kampányát tisztességes narratívával és mondanivalóval spékelik meg. A gameplay jeleneteket tartalmazó fejlesztői naplóban többet is megtudunk a sztoriról.

Januárban érkezik Magyarországra a PlayStation VR

Az Oculushoz és a HTC-hez hasonlóan a Sony sem vállalta be a globális launchot a VR-szemüvegénél, a második rajtra jövő januárban lehet számítani. Hivatalosan akkor kapunk mi is a kiegészítőből.

Ingyenes hétvégén a Sleeping Dogs-csapat új játéka

A United Front Games új fejlesztéséből egyelőre az Early Access-verzió érhető el, azonban jól haladnak a játék munkálatai, rengeteget frissült a program a szeptember végi rajt óta. Hétvégén ingyenesen ellenőrizheted.

Resident Evil 7 - rövid videókkal hangol a Capcom

Új videósorozatot indított a Capcom a Resident Evil 7 promózására, a rövid, de annál rejtélyesebb előzetesek közül kettőt már meg is kaptunk. Közben a VR-osok tölthetik a Kitchen demót, és a Beginning Hour is frissül még.

Késik a Friday the 13th, de kapunk single playert

Idén legfeljebb a bétateszt erejéig játszhatunk a Friday the 13th játékváltozatával, a végleges verzió csak jövőre jelenik meg. A rossz hír mellé azért jó is jutott: a fejlesztők úgy döntöttek, csak azért is tesznek single playert az anyagba.

Megint az Xbox One győzött Amerikában

Hiába került boltokba a vékonyabb PlayStation 4, szeptemberben is az Xbox One győzött az Egyesült Államokban. Ahhoz képest, hogy korábban alig volt erre példa, a Microsoft már sorozatban harmadszor diadalmaskodott.

Lost Ember - két nap alatt befutott a Kickstarteren

Alig indították el a farkasos-felfedezős Lost Ember Kickstarter-gyűjtését, máris összejött a projekthez szükséges tőke. A hátralévő egy hónapban a stretch goalok kapják a főszerepet.

Új kontrollert kap a HTC Vive

A Valve és a HTC a Steam Dev Days konferencián mutatta be a HTC Vive legújabb kontrollerét. A kiegészítőt a vásárlók korábbi visszajelzései alapján tervezték meg, így például már akkor is a kezünkön marad, ha nem fogjuk szorosan.