Hírarchívum - 2016. október

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.

Launch traileren a Call of Duty: Infinite Warfare

Jövő hónap elején jelenik meg a Call of Duty: Infinite Warfare, így megérkezett a meglepően rövidre sikerült launch trailer. Az előzetesben a kampány kapta a főszerepet, valamint pár ismerős színészt is kiszúrhatunk.

Blogajánló: Kell nekünk a VR?

Megérkezett a PlayStation VR a múlt héten, így a VR-őrület az utóbbi időben még nagyobb sebességre kapcsolt. Tudjuk, hogy látványos a cucc, de vajon milyen hátrányai vannak? Boss friss blogjában erről ír.

Red Dead-folytatás - új képet mutatott a Rockstar

Tegnap egy piros háttér előtti Rockstar-lógó felrobbantotta az internetet, most pedig egy újabb képet mutatott be a csapat. Immár biztosra vehető: hamarosan bejelentik a Red Dead Redemption folytatását.

Brit toplista: itt vannak a PlayStation VR-címek

Múlt héten megjelent a PlayStation VR, melyhez természetesen új játékok is érkeztek, és több helyet is elfoglaltak a brit toplistán. Az első helyen ezúttal is a FIFA 17 trónol, utána pedig az újonc Gears of War 4 jön.

Két hónapot késik a Sniper: Ghost Warrior 3

Mostanában megszaporodtak a késések, és most érkezett egy újabb bejelentés: január vége helyett csak április elején jelenik majd meg a Sniper: Ghost Warrior-sorozat harmadik epizódja.

Így néz ki a törölt Metallica-játék

Évekkel ezelőtt készült egy roppant ígéretes Metallica-játék, amely leginkább a Twisted Metal játékmenetét vette kölcsön: ádáz járműves harcok vártak ránk. Sajna a projektből végül nem lett semmi, de most ti is belenézhettek.

Tényleg Diablo 4-bejelentést kapunk?

November 4-én veszi kezdetét az idei BlizzCon, és az elmúlt időszakban számos pletyka látott napvilágot egy esetleges Diablo 4-ről. Még két veterán fejlesztő is ellátogatott a Blizzard kaliforniai bázisára - talán nem véletlenül.

Farming Simulator 17 - most a traktoroké a főszerep

A korábbi kedvcsinálók is érdekesek voltak, hiszen jószerivel az idei új funkciókra hívták fel a figyelmet, ám biztosan sokan vannak, akik pusztán a mezőgazdasági gépek szeretete miatt játszanak a Farming Simulatorral. Nekik szól az új trailer.

Infinite Warfare - egy nappal tovább bétázhatunk

Az Activision úgy döntött, hogy 24 órával meghosszabbítja a Call of Duty: Infinite Warfare PS4-es bétatesztjét. A tegnap ismertetett új tartalmakon felül még a Gun mód is bekerült a felhozatalba.