Hírarchívum - 2016. október

Duke Nukem 3D: World Tour - Duke ismét odacsap!

Tegnap óta megvásárolható a Duke Nukem 3D huszadik születésnapjára készült ünnepi kiadás, a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour. A premier alkalmából pedig kaptunk egy remek előzetest.

Ingyenesen tölthető a Beyond Good & Evil

A Ubisoft menetrendszerűen szállítja a legújabb ingyenes játékát, a következő egy hónapban a Beyond Good & Evilt tölthetitek le ingyenesen. Ha kimaradt anno, itt a kiváló lehetőség a pótlásra!

Videón az új Call of Duty kasztjai

A Call of Duty: Black Ops III fontos újítást hozott magával, a Treyarch a multiplayert úgynevezett specialistákra, vagyis saját játékstílussal és képességekkel rendelkező kasztokra építette fel. Alap, hogy az Infinity Ward átvette a fejlesztést.

HWSW: Kivezetik a Galaxy Note 7-et a piacról

Beismerte a totális kudarcot a Samsung, teljesen kivezeti a zászlóshajót a piacról. Precedens nélküli lépés, komolyan megrengetheti a cég pozícióját a konzumer és a komponensgyártói piacon is - írja a HWSW.

Húszmillió játékosnál jár az Overwatch

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Overwatch, ma már 20 millió regisztrált játékost tudhat maga mögött a Blizzard lövöldéje. Közben elrajtolt a halloweeni felhajtás a játékban, melynek részeként egy kooperatív játékmódot is kaptunk.

Rengeteget késik a Cuphead

A fejlesztők egy blogposztban jelentették be, hogy elhalasztották az 1930-as évek rajzfilmjeit idéző Cuphead megjelenését, a játék csak a jövő év közepén válik majd letölthetővé.

Guy Ritchie rendezi az élőszereplős Aladdint

A Disney ráfekszik a CGI-vel alaposan megtámogatott élőszereplős filmekre, az Aladdint is feldolgozza majd a közeljövőben. Ez esetben külön érdekesség, hogy a rendezői székbe Guy Ritchie ülhet.

Friss előzetesen a Titanfall 2 kampánya

Az elképesztően erős októberi kínálat egyik húzócíme lesz a Titanfall második része, ami ezúttal már kampányt is tartalmazni fog. A Respawn Entertainment munkatársai erről mesélnek most.

Overwatch - holnap kezdődik a halloween?

Gyakorlatilag most már biztosra vehető, hogy hamarosan megérkeznek a halloween témájú kiegészítők az Overwatch-hoz. A Blizzard ugyan még mindig csendes az ügy kapcsán, de már az európai PlayStation Blog is erről ír.

Utolsó traileren az MGS V: The Definitive Experience

A mai naptól beszerezhető a Ground Zeroest és a The Phantom Paint egy csomagban felvonultató Metal Gear Solid V: The Definitive Experience. A Konami a premier alkalmából kidobta a kollekció utolsó előzetesét.