Hírarchívum - 2016. december

Pár napot csúszik a Space Hulk: Deathwing

Eredetileg pénteken jelent volna meg PC-re a Warhammer 40K világában játszódó shooter, de a fejlesztő most szólt, hogy csak a jövő héten érkezik a Space Hulk: Deathwing. Az utolsó pillanatban nem várt problémák merültek fel.

Feltámadt a Without Memory, itt az új trailer

Emlékeztek még az orosz Dinosaurum Games PS4-exkluzív thrillerjátékára? Két és fél éve nem hallottunk a projektről, de úgy néz ki, a srácok lassan révbe érnek. Megérkeztek az első ingame látnivalók!

The Climb - irány a fagyos észak!

Ingyenes DLC-vel bővült a Crytek sziklamászó VR-játéka, a The Climb. A North expanzióban Izlandra és az északi sarkkörre látogatunk, hogy meghódítsunk pár magaslatot. A cím már támogatja az Oculus Touchot is.

PlayStation 4 - megvan az 50 milló

A Sony az imént szólt, hogy immáron 50 millió PlayStation 4 talált gazdára világszerte, és ebbe a számba már beletartozik a PS4 Pro is. A fekete péntek hete alaposan megnyomta az eladásokat.

24 perc a Hob társaságában

Végre hosszabban is belenézhetünk a Torchlight fejlesztőinek új játékába. A Hob világa roppant érdekes: a felszínen minden meseszép, ám a föld alatt vészjósló gépek zakatolnak, ahonnét vérszomjas lények bújnak elő.

The Last Guardian - Trico, a házi kedvenc

Közel tízévnyi várakozás után végre boltokba került a Team ICO legújabb játéka, a The Last Guardian, ami egy fiú és egy furcsa állat, Trico kapcsolatára épít. A legújabb tévéreklám az utóbbira koncentrál.

Már tölthető az Assassin's Creed III

Megérkezett a korábban beharangozott utolsó ingyenes Ubisoft-játék is. Az Assassin's Creed harmadik felvonása a Uplayen keresztül most már mindenki számára szabadon tölthető.

Overwatch - hamarosan rajtol az ünnepi szezon

A Blizzard a Twitteren erősítette meg, hogy jövő héten veszi kezdetét az Overwatch ünnepi fesztiválja. Egészen pontosan kedden borul karácsonyi fényárba a multiplayer-orientált játék.

THQ Nordic - virgács helyett új játékok

Azok után, hogy a Nordic Games idén augusztusban visszahozta a THQ brandet, jó pár izgalmas játékra is rátette a mancsát. A bevásárlási őrület pedig nem állt meg a kiadónál.

Ghost Recon: Wildlands - lehet jelentkezni a bétára

Egy hangulatos előzetes kíséretében jelentette be a Ubisoft, hogy elrajtolt a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztjére való jelentkezés, így ha megjelenés előtt szeretnéd kipróbálni a játékot, már regisztrálhatsz is.