Hírarchívum - 2016. december

Uncharted: The Lost Legacy - amit már tudunk róla

A Naughty Dog két meglepetésbejelentéssel érkezett a hétvégi PlayStation Experience-re, ezek közül az Uncharted: The Lost Legacy volt az egyik. Összeszedtük, hogy mit lehet tudni eddig a kiegészítőről.

Befutott a Transformers: The Last Knight előzetese

Ha szeretnéd, ha nem, jövő nyáron érkezik a mozikba az ötödik Transformers-film, amely minden korábbinál durvább CG-orgiával vár, és egészen a középkorig vezeti majd vissza nekünk a transformerek és az emberiség közös történetét.

HWSW: Jövőre érkeznek az androidos Nokiák

Lezárta a Nokia brand akvizícióját a HMD Global és a FIH Mobile, a cégek lassan el is készülnek a jövőre piacra kerülő első modellekkel. A közönség várhatóan a 2017-es MWC-n láthatja őket - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Sztoritraileren a Persona 5

Adott egy csapat törvényen kívüli diák, akik egy középsuliban bűnüldözésre adták a fejüket. Ők a Fantomtolvajok, és számuk bővülni fog - hamarosan találkoznak az igazi veszedelemmel. Itt az új trailer!

Multiplayer is lesz a Pyre-ben

A Bastion és a Transistor fejlesztői ezúttal egy szerepjátékon dolgoznak. A Pyre első blikkre nagy kanállal merített a The Banner Sagából, és most már tudjuk, nem csak egyjátékos élmény vár ránk. Az új trailer a Versus módot mutatja be.

Egy ismeretlen sziget vár rád a Vane-ben

Két és fél évvel a bejelentés után végre előkerült a The Last Guardian veteránjainak játéka, a Vane. A játékban egy ismeretlen, sivatagos szigetet fedezhetünk fel jóleső melankólia mellett. Még egy művészi játék.

Nex Machina - a Housemarque új alkotása

A Housemarque csapat már jó ideje a twin-stick shooterek műfajában nyomul, a srácok ezúttal is maradnak a kaptafánál. A Nex Machina egy olyan világban játszódik, ahol az emberek a technológia rabjai.

Jövő tavasszal jön a What Remains of Edith Finch

A The Unfinished Swan fejlesztőinek új játékát a filmes berkekből ismerős Annapurna adja ki a tavasz első heteiben. A sétaszimulátorban a Finch-ház sötét titkával ismerkedhetünk meg.

Street Fighter V - az év végét Akumával zárjuk

A hétvégén bemutatkozott a Street Fighter V következő játszható karaktere, az oroszlánkülsejű Akuma. A fickóra december végén csaphatnak le a második szezonbérlet tulajdonosai, és most külön trailert is kapott.

Csak egy év múlva jön hozzánk a Yakuza 6

Noha Japánban ezen a héten lát napvilágot a Yakuza 6, nyugatra csak 2018 elején érkezik a látványos bűnözőszimulátor, azaz nagyjából akkor, amikor az első rész remake-jét is kézbe vehetjük. Addig nézzük meg a PSX-re időzített előzetest!