Hírarchívum - 2016. december

Battlefront - jövő héten csatlakozik az EA Vaultjához

Az EA Access hivatalos Twitter-oldalán jelentette be az Electronic Arts, hogy december 13-án a korábban beharangozott Star Wars: Battlefront is csatlakozik a szolgáltatás egyre méretesebb játékkínálatához.

Sniper Elite 4 - mi folyik Olaszországban?

A szövetségesek 1943-ban megtámadják Olaszországot, ha a hadművelet sikerül, délről érhetik el a náci Németországot. Az inváziónak hősünk, Karl Fairburne ágyaz meg - néhány titkos missziót teljesítve.

State of Decay 2 - nagyobb lesz, mint az elődje

Az Undead Labs egyik fejlesztője szerint a State of Decay 2-ben "lényegesen nagyobb" területet járhatunk be, mint az elődjében. Emellett a négyfős kooperatív módról is elárult pár érdekességet.

Ingyenes karácsonyi DLC-t kap a Hitman

A Hitman decemberi frissítése ajándékot rejt, egy karácsonyi témájú bónuszmissziót tolhatunk végig 47-es ügynökünkkel, aki stílszerűen Mikulásnak öltözik. Két célpontot kell likvidálnunk az ünnepi díszbe öltözött Párizsban.

PS4-re is megjelent az ARK: Survival Evolved

Végre a Sony konzolján is elérhetővé vált a Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka. Habár PS4-en nincs Early Access-program, mégsem a végleges verziót kapjuk meg - a srácok csaltak egy kicsit.

VR-módot kapott a Superhot

Az egyedi látványvilággal és játékmenettel operáló Superhotot már VR-sisakkal is nyüstölhetjük, igaz, mindenképpen kell hozzá egy Oculus Touch is. A fejlesztők lényegében az alapoktól kezdve írták át a játékot a VR kedvéért.

Így fut a The Last Guardian

Ma jelent meg a várva-várt The Last Guardian, és ezzel párhuzamosan a Digital Foundry górcső alá vette a játék teljesítményét. Hiába van 4K-tévéd és PS4 Pród, a legsimább framerate-tel az 1080p-s módban találkozhatsz.

Már kapható az Oculus Rift kontrollere

Ledolgozta hátrányát az Oculus Rift, mától kapható a VR-szemüveg mozgásérzékelős kontrollere, a Touch. Habár a kiegészítő méregdrága, a Rift-tulajdonosoknak ezen már nem érdemes spórolniuk.

The Last of Us: Part II - ezért mérges annyira Ellie?

Miután alig kezdődtek el a The Last of Us második részének munkálatai, nagyon sok mindent nem tudunk még a játékról, ez viszont nem tartja vissza a rajongókat a találgatásban. A legnépszerűbb teóriát foglaljuk most össze - spoilerveszély!

Több sorozatát is leporolná a Capcom

A japán kiadó bejelentette, hogy több olyan sorozatát is szeretné feltámasztani, amelyhez nem készült mostanában új rész. Pontos nevek nincsenek, de csak örülni tudunk a hírnek!