Hírarchívum - 2016. december

Még várni kell a Watch Dogs 2 első DLC-jére

Hasonló a helyzet, mint a The Divisionnél, a fejlesztők kapacitását a megjelenést követő javítások elkészítése kötötte le, ezért át kellett ütemezni az első kiegészítő premierjét. Pár napos csúszásról van szó.

Nyomul a Vivendi, már övé a Ubisoft negyede

Újra bevásárolt a Ubisoft részvényeiből a Vivendi, már a kiadó negyedét tudhatja magáénak. Továbbra is állítja, hogy a vezetők félelmeivel ellentétben nem szeretné átvenni az irányítást a cég felett.

Xbox One-ra is tölthető a Resident Evil 7 demója

Kiváló hétvégi programunk van a számotokra, a korábbi ígéreteknek megfelelően Xbox One-on is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat semmit nem lő le a végleges játékból.

Dawn of War III - harc az eldák oldalán

Hosszú éveket böjtöltünk a Warhammer 40.000: Dawn of War folytatásáért, és úgy tűnik, megérte: jövőre érkezik a harmadik rész, amelyet a lelkesebbek most háromnegyed órán keresztül csodálhatnak.

Gigantic - elstartolt a nyílt bétateszt

Miután a Perfect World felkarolta a Giganticot, játszható formába került a MOBA Windows 10-en és Xbox One-on. A nyílt bétateszt már minden érdeklődő számára elérhető, ráadásul él a közös játék lehetősége a két platform közt.

Seasons of Heaven - íme, az új Switch-exkluzív

A francia AnyArts Productions alkotása, a Seasons of Heaven egy Nintendo Switch-exkluzív játék lesz. Az Unreal Engine 4-es cím egy azonos címet viselő francia regényen alapul - itt vannak az első látnivalók belőle!

NieR: Automata - hamarosan itt a demó

A hétvégi PlayStation Experience-en tudtuk meg a végleges változat európai dátumát, most pedig az is kiderült, mikor élesedik a NieR: Automata beígért demója. Sűrűnek ígérkezik a december vége.

Sea of Solitude - önmagunk felfedezésére indulunk

A Fe után az EA egy újabb indie projektet karolt fel. A Sea of Solitude lesz a második EA Originals-cím, melyben önmagunk megismerésére indulunk, miközben egy vízzel elárasztott várost fedezünk fel.

Modern Warfare Remastered - jönnek az új pályák

A premierkor csupán tíz multis térképet tartalmazott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ám ahogy a készítők megígérték, a maradék hatot még idén megkapjuk. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.

Tavasszal jön a Dragon Quest Heroes II

A népszerű japán RPG mellékágának folytatása jövő áprilisban jelenik meg Európában. Hasonlóan az elődjéhez, a történetet egyedül vagy kooperatív módban is végigjátszhatjuk, és négy új játszható hőst kapunk.