Hírarchívum - 2016. április

Már jövőre befuthat az új Tomb Raider-film

Úgy hírlik, hogy a Warner Bros. jövő ősszel küldené mozikba az új Tomb Raider-filmet, amiben a pletykák szerint Daisy Ridley alakíthatja Lara Croftot. Ha minden igaz, már a mozi címe is megvan.

HWSW: HoloLens próbakör

A Build konferencián a HWSW-nek lehetősége nyílt másfél órán át próbálgatni a HoloLens fejlesztői kiadását. A Microsoft mélyen hisz a hardverben és a kapcsolódó platformban, ezért is érdemes megismerkedni a jövőképpel.

Gears of War 4 - ismerős arc az új trailerben

Az éjszaka folyamán új CG-trailer érkezett a Gears of War negyedik részéhez. A rövid sztorielőzetes kapocsként szolgál az eredeti trilógia és a folytatások között, így többek között Marcus Fenix is feltűnik benne.

A jövő héten érkezik a Phantasmal

Lovecrafti szörnyek, sötét, dohos pincék és véletlenszerűen generálódó pályák - ezeket kínálja címszavakban a Phantasmal, a Eyemobi új horrorjátéka. Részben valós ihletésű cuccról van szó, amely a jövő héten élesedik.

Heroes of the Storm - mindegyik hős kipróbálható

Nem tudod mivel elütni az időt délután? Akkor rántsd le a Heroes of the Stormot, hiszen ma minden karakter ingyen kipróbálható, illetve hétfőig féláron biztosíthatod be magadnak a kedvencedet!

Az első ingame látnivalók az új Sherlock Holmesból

Másfél hónap van hátra a Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter megjelenéséig, így időszerű volt, hogy végre megkapjuk az első ingame kedvcsinálókat. Az Unreal Engine 4-nek köszönhetően a játék remekül fest.

Stellaris - itt az első fejlesztői videó

A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Paradox Interactive új stratégiája, amely maga mögött hagyja a történelmet és az űrbe repíti a játékost. Most a fejlesztők mesélnek nekünk az inspirációikról.

Ismerd meg a Homefront történelmét!

A Homefront története mindig is érdekesen hangzott, melyre a marketingesek most még jobban ráerősítenek: álreklámokon és a külön erre a célra fellőtt oldalon ismerkedhetünk meg az alternatív történelemmel.

Everybody’s Gone to the Rapture - itt a gépigény

Hó elején PC-re is bejelentették az addig PlayStation 4-exkluzív Everybody’s Gone to the Rapture-t. A fejlesztőcsapat most megosztotta a CryEngine által hajtott játék gépigényét.

A Microsoft felkészült a PS4-Xbox One cross-playre

A Microsoft a Rocket League kapcsán kezdte el pedzegetni, hogy ők szívesen támogatnák az Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok közötti multiplayer lehetőségét. Úgy tűnik, hogy technikailag már minden készen áll erre.