Hírarchívum - 2016. április

Megvan az új Han Solo?

A Deadline értesülései szerint megvan a befutó Han Solo szerepére. Ő valószínűleg az az Alden Ehrenreich lesz, akit legutóbb a Coen-fivérek szatírájában, az Ave, Cézár!-ban láthattunk.

Star Wars: Battlefront - Lando is csatlakozik

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Star Wars: Battlefront következő fizetős letölthető kiegészítése, a Bespin is két új hőst fog tartalmazni. Az egyikük a híres Lando Calrissian lesz, így nem meglepő módon Cloud City is bekerül a DLC-be.

A PlayStation 4-nél is erősebb lesz a Nintendo NX?

Újabb hét, újabb Nintendo NX-pletykák. Ezúttal a NeoGAF-on bukkant fel néhány információ a Nintendo új üdvöskéjéről. A forrás szerint a konzol állítólag még a PlayStation 4 teljesítményén is túl fog tenni.

Mégis jön a ráncfelvarrott Xbox One?

Bár Phil Spencer másfél héttel ezelőtt még úgy nyilatkozott, ha valamilyen fejlesztést kap az Xbox One, akkor az nagyobb léptékű lesz, néhány kiszivárgott dokumentum szerint azonban nem kizárt, hogy jön a ráncfelvarrott Xbox One.

Júniusban jön a The Witcher 3: Blood and Wine?

Úgy tűnik, egy lengyel oldal idő előtt megszellőztette a The Witcher 3: Wild Hunt második expanziójának megjelenési dátumát. Ha minden igaz, Geralt júniusban egy eddig soha nem látott vidéket járhat be.

Deus Ex: Mankind Divided - egy kevéske új jelenet

A 3D-tervezéssel foglalkozó Autodesk szorosan együttműködik az Eidos Montreallal a Deus Ex: Mankind Divided fejlesztése során. A cég jóvoltából most betekinthetünk a kulisszák mögé némi gameplay társáságában.

Star Ocean 5 - harc és amit akartok

A Square Enix két kézzel szórja a friss kedvcsinálókat a Star Ocean: Integrity and Faithlessnessről. Most egy harcközpontú előzetest nézhettek meg két karakterbemutató videó mellett.

Bemutatkozik az NBA 2K17

Idén sem maradnak kosárlabdás játék nélkül a sportág szerelmesei. A 2K Sports bejelentette, hogy az NBA 2K17 - Legend Edition dobozán a Los Angeles Lakers szupersztárja, Kobe Bryant feszít majd.

E3 2016: Az EA menetrendje

Januárban tudtuk meg, hogy az Electronic Arts nem készül külön standdal az E3-ra, de ez nem jelenti azt, hogy nem konferenciázna. Hétfő helyett vasárnap lesz az EA Play nevű rendezvény Los Angelesben és Londonban.

CoD: Black Ops 3 - így folytatódik a zombimód

Ahogy arról beszámoltunk, a Call of Duty: Black Ops 3 következő DLC-jében folytatódik a zombimód is egy új fejezettel, a Zetsubou No Shimával. Ebbe nézhetsz most bele, de csak akkor, ha nem félsz a pókoktól.