Hírarchívum - 2016. április

No Man's Sky - ilyen egy űrkalandor napja

Még mindig nem tudod, mitől lesz tartalmas vagy éppen változatos a No Man's Sky játékmenete? Az IGN First és egy húszperces kedvcsináló jóvoltából most egy kicsit közelebb kerülhetsz a válaszhoz.

Elképesztő előzetesen a Trónok harca

Nagyon hangulatos és mozgalmas előzetest kapott a Trónok harca hónap végén bemutatkozó következő évada. A látottak alapján pedig kijelenthető, most se fogunk unatkozni.

Új előzetest kapott a Tini Nindzsa Teknőcök

Ez a mai nap a filmes hírekről szól, így egy kis Star Wars, Öngyilkos osztag és Harry Potter-mellékszál után tudunk mutatni egy új Tini Nindzsa Teknőcök-kedvcsinálót is.

Titanfall 2 - júniusban jön a nagy bejelentés

Befutott a Titanfall folytatásának első hivatalos kedvcsinálója, amiből többek között az is kiderült, hogy júniusban, az EA E3-at megelőző konferenciáján mutatják be először a játékot.

Még több pletyka az új The Legend of Zeldáról

Az általában elég jól értesült Emily Rogers szerint a korábban csak Nintendo Wii U-ra megerősített The Legend of Zelda valóban elkészülhet Nintendo NX-re, ráadásul úgy néz ki, ezúttal két főhőse is lesz a játéknak.

A Star Wars: Episode VIII sokkal sötétebb lesz

Tegnap este tartották az idei MTV Movie Awardsot, ahol Az ébredő Erő sztárja, Daisy Ridley is megjelent, és ha már ott volt, interjút adott. A beszélgetés során a jövőre mozikba kerülő Episode VIII-ról is szó esett.

Quantum Break - a Microsoft nagyon elégedett

Nem csak a briteknél, de világszerte is kiváló eredménnyel nyitott a vegyes pontszámokat kapott Quantum Break. A Microsoft tájékoztatása szerint a Remedy játéka minden idők legjobban rajtoló Xbox One-játéka lett.

Brit toplista: élen nyitott a Quantum Break

Láthatóan érdekelte a briteket a Quantum Break, a Remedy fejlesztése ugyanis kapásból a játékeladási toplista élén nyitott. A The Division egy hónap uralkodás után adta át a trónját.

Ez a három filmelőzetes valószínűleg érdekel majd

Éjszaka rendezték meg az idei MTV Awardsot, ahol három sikervárományos film is kapott egy-egy előzetest. Ha érdekel a Suicide Squad, a Captain America: Civil War vagy a Fantastic Beasts and Where to Find Them, jó helyen jársz!

A Codemasters menti meg az Evolutiont

Óriási a mozgolódás a Driveclubot és a MotorStorm-játékokat jegyző Evolution Studios háza táján: miután a Sony bezárta a fejlesztőcsapatot, a Codemasters bejelentette, hogy felkarolja az ott dolgozó szakembereket.