Hírarchívum - 2017. április

Májusban érkezik a konzolos Dreamfall Chapters

A Deep Silver és a Red Thread Games megerősítette, hogy május elején jelenik meg a konzolos Dreamfall Chapters, méghozzá 30 fontos árcédulával. A bejelentés mellé egy kedvcsináló is befutott.

PlatinumGames: szívesen portolnánk még PC-re

Nem kizárt, hogy nem a Bayonetta lesz az egyetlen olyan PlatinumGames-cím, amit PC-re is portolnak. A stúdió sajtóképviselője ugyanis a PCGamernek elárulta, ha a kiadó rábólint, több játék átirata is elkészülhet.

Gears of War 4 - jöhetnek a cross-platform meccsek

A Gears of War negyedik felvonását készítő The Coalition a játék hivatalos oldalán megerősítette, hogy hamarosan formálisan is összeeresztik a PC-s és Xbox One-os Gears of War 4-tábort.

Frostpunk - túlélés a jég birodalmában

A This War of Mine fejlesztője továbbra is súlyos témákat boncolgat. A Frostpunkban egy város üzemeltetése hárul a játékosra zord körülmények között, számos nehéz döntést kell meghoznunk.

Gran Turismo Sport - a héten indul a béta

Miután lejárt az EA és a német autógyártó közti szerződés, nincs akadálya annak, hogy más játékokban is feltűnjenek a Porschék. A Gran Turismo Sport is köztük van, aminek szombaton Európában is elindul a bétatesztje.

A hónap végén érkezik a De-formers

A The Order: 1886 fejlesztője, a Ready at Dawn egy gyors és frenetikus arénajátékkal jelentkezik, melyben az ellenfél ledarálása után felvehetjük annak elhullajtott komponensét, így egyre erősebbé válhatunk.

Vissza az N64-érába: elérhető a Yooka-Laylee

A Playtonic Games platformere a Nintendo 64-es korszakba repít minket a Yooka-Laylee-vel, amely a Banjo-Kazooie szellemi örökösének tekinthető. Ha a launch trailer nem győz meg, akkor semmi!

Frissítve: Új KotOR-játék készül a BioWare-nél?

Érdekes pletykák láttak napvilágot a BioWare-rel kapcsolatban: állítólag az austini csapat egy új Knights of the Old Republic-játékon dolgozik, míg Edmontonban egy Destiny- és The Division-szerű fél-MMO cím készül.

Ghost Recon: Wildlands - íme, a Narco Road DLC

Megjelenési dátumot kapott a Ghost Recon: Wildlands első kiegészítője, a Narco Road. A csomag 15 új küldetést és néhány mellékes elfoglaltságot tartalmaz, amely a csempészet megfékezésére irányul.

Overwatch - elindult az Uprising event

Mától egészen május 1-ig fut az Overwatch legújabb eseménye, az Uprising. Egy új négyfős PvE-játékmódot kapunk, melyben a King’s Row térképen kell visszavernünk az Omnic-robotok hullámait.