Hírarchívum - 2017. április

146 millió dollárnál jár a Star Citizen

A minap érkezett egy friss Star Citizen-videó, amiben többek között Chris Roberts és a játék producere, Eric Kieron Davis mesél arról hosszasan, mennyi mindent sikerült teljesíteniük az elmúlt időszakban.

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

Xbox Scorpio - megérkeztek a technikai részletek

Az Eurogamer illetékesei exkluzív betekintést nyerhettek a Microsoft új konzoljának technikai paramétereibe. Ahogy az várható volt, a Scorpióval már simán elérhető a 4K febontás és a magasabb framerate.

Tekken 7 - Shaheen és Lars nézeteltérése

Az újonc a nagy öreggel szemben - ezt a címet is adhatnánk a Tekken 7 legújabb gameplay videójának, melyben az arab harcos és a svéd fenegyerek csap össze. Már kevesebb, mint két hónap van hátra a megjelenésig!

Három térképpel startol el a State of Decay 2

Az Undead Labs mesélt egy kicsit a State of Decay 2 pályáiról. Most már biztos, hogy a premierkor három eltérő hangulatú térképet kapunk, és bár ezek idővel bővülni fognak, így is hatalmas világot járhatunk be.

Frissítve: Injustice 2 - Fagy Kapitány is színre lép

Egyre több DC-szuperhős csatlakozik az Injustice 2 gárdájához, ezúttal egy igazi gonosztevő, Fagy Kapitány mutatkozik be egy önálló trailerben. A fickó természetesen jéghideg támadásaival keseríti meg ellenfelei életét.

Májusban jön a Steel Division: Normandy 44

Második világháborús RTS-ekből manapság nem sok van, éppen ezért nagyon várjuk a Eugen Systems alkotását, amely május végén veszi be a boltok polcait. Már elő is rendelhetjük a stratégiát, a zárt bétateszt pedig ma startolt el.

Ilyen lesz a zsákmányszerzés a The Surge-ben

A Deck13 "sci-fi Dark Soulsnak" kikiáltott játékában is fontos szerepe lesz a lootnak. Miután miszlikbe aprítottuk ellenfeleinket, felkaphatjuk a különleges testrészeiket, amiket saját karakterünk fejlesztésére fordíthatunk.

NBA Playgrounds - az NBA Jam után szabadon

Ha szeretted az NBA Jamet és az NBA Streetet, az NBA Playgrounds a te játékod lesz: a hivatalos NBA-licenccel érkező kosárlabdás játékban a pontos szimuláció helyett a könnyed szórakozás kapja a főszerepet.

Frissítve: Betehetett a Wi-Finek az új PS4-frissítés

Habár a PlayStation 4 legutóbbi firmware-frissítése már elérhető egy ideje, a Sony még mindig nem javította azt a hibát, ami miatt néhány játékos nem tud csatlakozni a Wi-Fihez. A konzolgyártó csak annyit mondott eddig, hogy vizsgálják a bugot.