Hírarchívum - 2017. április

Blogajánló: Áprilisi ajándékkosár

Megkésve ugyan, de megérkezett az e havi Ajándékkosár, melyben megunt vagy fel nem használt játékaitokat ajánlhatjátok fel egymásnak. Olyan címek kerülnek kisorsolásra, mint a True Crime: New York City vagy a Mount & Blade.

Battlefield 1 - holdfényes csata

A DICE hivatalosan is bemutatta a Battlefield 1 következő játszható térképét, a Nivelle Nightsot, ami most júniusban válik elérhetővé. A rossz hír, hogy csak és kizárólag a Premium-tagok kapják majd meg.

Itthon az HBO-n lesz nézhető a Twin Peaks új évada

Magyarországon kizárólag az HBO csatornáin és az HBO GO-n lesz majd látható David Lynch új Twin Peaks-sorozata. A kétórás premierre május 22-én kerül sor, ahol aztán majd 18 részen keresztül izgulhatunk az újabb rejtélyeken.

Injustice 2 - Flash is beköszön

A legutóbbi Injustice 2-kedvcsinálók a rosszfiúkra (illetve rosszlányokra) koncentráltak, így épp itt az ideje, hogy a jó oldalon harcba induló tagok is megkapják a maguk rövid bemutatkozóját. Ezúttal Flash-sel szaladhatunk egy kört.

Brit toplista: legyőzték az új Mass Effectet

A két hétig tartó uralkodás után legyőzőre talált a BioWare űroperája. A trónt a Persona-sorozat ötödik epizódja kaparintotta meg, míg mögötte továbbra is régről ismert arcok találhatóak meg a dobogón.

Végre előzetesen a Thor: Ragnarok

Ugyan csak novemberben repül be a mozikba Thor harmadik önálló filmje, a Thor: Ragnarok, de a Marvel szerencsére időszerűnek látta, hogy felcsigázza a rajongókat. Az új-zélandi Taika Waititi munkája ütősnek néz ki.

Május elején jön a Nioh első kiegészítője

Noha a Koei Tecmo április végére ígérte az első sztori DLC-t, csak május elején érkezik a Dragon of the North. William ezúttal Japán északi részébe utazik, ahol a régió hadurával, Date Masamunével is találkozik.

Nem lesz rövid az Uncharted: The Lost Legacy

Még a múlt héten bezsebelt BAFTA-díj után kapták mikrofonvégre a Naughty Dog illetékesét az Uncharted: The Lost Legacy kapcsán, aki elmondta, hogy több mint 10 óra hosszúra is nyúlhat a játék single kampánya.

Indul a tavaszi vásár az Xbox Store-ban

Április 11-17. között tavaszi vásár lesz az Xbox Store-ban, több mint 350 játékhoz juthatunk hozzá kedvezményesen, akár 67 százalékot is zuhanhatnak az árak. Ami a nagy címeket illeti, a Battlefield 1, a Watch Dogs 2 és az Overwatch is akciós.

Mass Effect: Andromeda - javult a védelem is

A múlt héten élesedett 1.05-ös frissítés nem csupán az arcmimikán javított, hanem frissítette a korábban használt Denuvo védelmet is. Ez azt jelenti, hogy a kalózoknak egy jó darabig le kell mondaniuk a patchről.