Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Itt nézd vissza a Microsoft műsorát!

Habár a Gamescom csak kedden veszi kezdetét hivatalosan, a kiállítást most is a nagyobb cégek konferenciái vezetik fel. A Microsoft például már ma belecsap a lecsóba, nézd élőben nálunk!

GC 2017: Indul a kiállítás, íme, a menetrend!

Jövő héten veszi kezdetét az idei Gamescom, a világ legnagyobb játékkiállítását idén a helyszínről közvetítjük nektek. Az első bemutatók már ma este befutnak, a Microsoft műsora hangol minket a rendezvényre.

Itt a Galaxis Őrzői-játék új epizódjának előzetese

Pár nap, és érkezik a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series harmadik epizódja, amely a More Than a Feeling címet viseli. A közelgő debütálás mellé megérkezett az előzetes is.

GC 2017: Márciusban jön hozzánk a Yakuza 6

A Sega végre bejelentette a Yakuza 6 nyugati verziójának megjelenési dátumát. Eszerint március végén jön hozzánk a sorozat legújabb darabja. A rajongók kapásból a 90 eurós Premium Editiont is választhatják.

Mass Effect: Andromeda - így marad a single player

A BioWare a Mass Effect hivatalos honlapján jelentette be a talán nem is olyan meglepő hírt, amely szerint már nem érkezik újabb tartalom és frissítés az egyjátékos kampányhoz, csak a multiplayert foltozgatják a jövőben.

GC 2017: Jön a ReCore: Definitive Edition

A Microsoft bakija jóvoltából még a Gamescom előtt megtudhattuk, hogy érkezik a ReCore: Definitive Edition. A Microsoft Store-on ugyanis feltűnt egy pillanatra a különleges kiadás.

Friday the 13th: The Game - rengeteg újdonság jön

A minap jelentette be az IllFonic, hogy számos új tartalom kerül túlélő kalandjukba, a Friday the 13th: The Game-be. A stúdió elmondása szerint az új kiegészítők és térképek mellé egy vadonatúj Jason is érkezik.

Ütős traileren a Fishing Planet

Azt hittétek, hogy csak a szabadban lehet nagyobbnál nagyobb halakra vadászni? A horgászatot csak a tóparton ücsörögve, sörrel a kezetekben tudjátok elképzelni? Van egy jó hírünk: mostantól otthon, a fotelben is botot lehet ragadni.

GC 2017: Íme, a Battlefront 2 új trailere - frissítve!

A Star Wars: Battlefront 2 űrcsatáinak leplezését ugyan csak hétfőre ígérte az EA, ám a trailer idő előtt kiszivárgott az internetre. Az már biztos, hogy Yoda mester is beül egy X-szárnyú gépbe. Nézd meg, amíg lehet!

Konzolra is ellátogat a Conarium

A Zoetrope Interactive és az Iceberg Interactive közös fejlesztése, a Conarium PC után most PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ellátogat. A játék a híres Lovecraft-novella, Az őrület hegyei alapján készült.