Hírarchívum - 2018. február

Először mozog az A Plague Tale: Innocence

Az Asobo Studio akció-kalandjátéka még a tavalyi E3-on mutatkozott be, s eddig kellett várni az első gameplay bemutatóra. Az anyagban egy árván maradt testvérpárt irányítunk a pestissel sújtott középkori Franciaországban.

Három új videóban mutatkozik be a Nintendo Labo

A múlt hónapban jelentette be a kiotói vállalat a Nintendo Labót. A Switch-hez szánt, kartonból hajtogatható kiegészítőkről van szó, amiket leginkább a fiatal korosztálynak szánnak. Most közelebbről is megnézhetjük a készleteket.

Félmillió példánynál jár a Kingdom Come

Szépen nyitott a középkori Csehországban játszódó szerepjáték. A Warhorse megerősítette, hogy 500 ezer példány talált gazdára a Kingdom Come: Deliverance-ből alig két nap alatt. A munka azonban nem áll meg.

Leépítések a Mafia III fejlesztőjénél

Hiába fogyott végül jól a Mafia III, a Take-Two megerősítette, hogy kénytelen volt megválni a Hangar 13 dolgozóinak egy részétől. Nem tudni pontosan, hány embert érint a leépítés - a Kotaku szerint elég sokat.

Ingyen multizhatunk a hétvégén az Xbox Live-on

A Microsoft jóvoltából ezen a hétvégén minden Xbox Live-tag ingyen multizhat, vagyis nem szükséges Gold-tagság ahhoz, hogy online játszhassunk. Az ajánlat vasárnapig szól.

7,5 millió játékosnál jár a For Honor

A kezdeti döcögés ellenére alaposan felduzzadt a For Honor játékostábora, és az aktív felhasználók számát tekintve sincs oka panaszra a Ubisoftnak. Úgy tűnik, a kiadó a hosszútávú sikerre fogad.

Megérkezett a party chat az Xbox mobilappjába

A jó két hónapos bétatesztelést követően az éles Xbox-alkalmazásban is elérhetővé vált a party chat, így a mobilunkon keresztül is cseveghetünk az Xbox Live-os barátainkkal.

Traileren A hihetetlen család folytatása

A Disney a téli olimpia apropóján tette közzé A hihetetlen család 2 legújabb előzetesét, a második kedvcsináló már lényegesen többet mutat a filmből, mint az előző, és a sztorit illetően is képbe tesz minket.

Assassin's Creed: Origins - becsöngettek a töriórára

Jövő héten élesedik az Assassin's Creed: Origins oktatómódja, a Discovery Tour. A játék tulajdonosai számára ingyenes kiegészítő 75 különböző előadással mutatja be az ókori Egyiptomot.

Holnap újraindul a Sea of Thieves zárt bétája

A hétvégén újra játszhatóvá válik a Sea of Thieves bétaverziója, igaz, a fejlesztők ezúttal nem fogadnak újabb játékosokat. A cél a szerverek stressztesztelése; nem mindig lesz makulátlan a játékélmény, ezt már most beharangozták.