Hírarchívum - 2019. május

Megnyílt a CD Projekt RED saját boltja

Ha mindenféle The Witcher- vagy Cyberpunk 2077-relikviákra vágysz, akkor érdemes ellátogatnod a CD Projekt RED frissen megnyílt merchandise-boltjába, ahol a szokásos pólók és bögrék mellett szobrokat is találsz.

Havannába megyünk az Overwatchban

Megérkezett a Blizzard multis shooterének legújabb Escort-térképe, a Havana. Ezzel együtt pedig véget ért a Storm Rising eseménye is, ahol az Overwarch évfordulóját egy újabb PvE-kalanddal ünnepelhettük meg.

Bloodlines 2 - bemutatkozott a Tremere-klán

Szép lassan egyenként bemutatkoznak a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 vámpírklánjai. Ezúttal a Tremerén a sor, akik a halhatatlanságuk mellé mágikus képességeket is kaptak. Ha úgy tetszik, vérszívó varázslók ők.

John Wick-játék a Thomas Was Alone alkotójától

A Thomas Was Alone alkotója, Mike Bithell bejelentette, hogy játékadaptációt készít a Keanu Reeves nevével fémjelzett John Wick-trilógia alapján. A John Wick Hex egy akció-stratégia lesz.

Befutott a Watchmen-tévésorozat első előzetese

Alan Moore és Dave Gibbons népszerű képregénye Zack Snyder egész estés feldolgozása után hamarosan az HBO-ra költözik. A Damon Lindelof felügyelete mellett készülő sorozat idén ősszel mutatkozik be.

Ghost Recon - októberben jön az új rész?

Idő előtt kiszivárgott a következő Ghost Recon-játék egyik gyűjtői kiadásának fotója, ami nemcsak a játék címét, de a megjelenés pontos dátumát is leleplezi. A Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint eszerint október 4-én debütál.

Code Vein - májusban indul a hálózati tesztkör

Az idei esztendőre átcsúsztatott Code Vein hamarosan egy meghívásos, főleg a hálózati tesztelésre kihegyezett próbakört kap. A Bandai Namco azt is elárulta, mi mindent próbálhatnak majd ki a rajongók.

Switch Online - megvannak a májusi ingyenjátékok

A Nintendo lerántotta a leplet a fizetős Switch Online ingyenes, májusi játékfelhozataláról. A legújabb NES-játékkínálatban megtaláljuk a Donkey Kong Jr.-t, illetve a Clu Clu Landet is.

Ingyenes hétvégét kap a Conan Exiles

A Funcom megerősítette, hogy a mai napon induló Steam Free Weekend keretén belül ingyenesen játszható lesz legutóbbi játékuk, a Conan Exiles. Az akció egészen vasárnapig tart.

Bezárt az Echót fejlesztő dán Ultra Ultra stúdiója

Mindössze egyetlen játék fejlesztése jutott a Koppenhágában található Ultra Ultra stúdiónak. A csapat a Twitteren osztotta meg a szomorú hírt. Az sajnos nem derült ki, mi áll a döntés hátterében.