Hírarchívum - 2019. május

Csütörtökön jön a következő State of Play

Újabb rövid State of Play műsorral készül a Sony. Egy nagyjából tízperces videóanyagot láthatunk majd a hét második felében, ahol láthatunk részleteket a MediEvilről, és lehull a lepel egy vadiúj IP-ről is.

Kiszivárogtak az új Assassin's Creed első részletei?

Csupán pletykáról van szó, szóval kezeljük helyén a dolgot, de néhány érdekes kép és egy maroknyi információ látott napvilágot, amelyek valószínűleg az új Assassin's Creed-játékhoz köthetők. Hogy tetszik a Ragnarok alcím?

Valami különlegesen dolgozik a Platinum Games

Az idei év igazán fontos lesz a Platinum Games számára - ezt maga Atsushi Inaba, a stúdió egyik alapítója ígéri. A Bayonettáért felelős fejlesztőcsapat egy olyan címen dolgozik, amelyhez foghatót állításuk szerint még sosem láthattunk.

Vadiúj traileren a Pókember: Idegenben

Befutott a Spider-Man: Far From Home második előzetese. Érdemes azonban vigyázni vele, hiszen az összeállítás komoly Végjáték-spoilereket tartogat. Ha viszont láttátok már a Bosszúállókat, akkor ezt se hagyjátok ki!

Hatalmas összegeket hoz a Bosszúállók: Végjáték

Minden idők legjobban teljesítő filmje lehet a Bosszúállók: Végjáték, amely alig tíz nap alatt lenyomta a kasszáknál a Titanicot, és már szorosan kezd felzárkózni az Avatarhoz is.

A Plague Tale: Innocence - videón a valódi szörnyek

A szörnyű pestisjárvány sújtotta Francia Királyságban nem csak a halálos kórt terjesztő patkányoktól kell óvakodnunk. Ezekben a nehéz időkben a legkegyetlenebb szörnyetegek olykor két lábon járnak.

Befejeződött a The Witcher-sorozat forgatása

A magyarországi munkálatokat követő Redanian Intelligence szerint a hétvégén befejeződött a Netflix-féle The Witcher-sorozat forgatása. A színészek már április végén búcsút vettek hazánktól a közösségi csatornákon.

Több város a Grand Theft Auto VI-ban?

Habár hivatalos bejelentés nem történt még - a Rockstart ismerve nem is nagyon várható még a jövőben -, kiszivároghatott néhány fontos konkrétum a Grand Theft Auto VI-ról. Ezek szerint több nagyvárost is bejárhatunk a nextgen anyagban.

Borderlands 3 - Vault Hunter DLC-k nélkül

A Gearbox vezérigazgatója, Randy Pitchford hintette el, hogy az előző játékokkal ellentétben a Borderlands 3 nagy eséllyel nem kap Vault Hunter DLC-ket a premier után. Ezt egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el a CEO.

A Blizzard kiterjesztené az Overwatch univerzumát

A kiadó illetékese a befektetőknek tartott konferencián elhintette, hogy az Activision Blizzardnak még mindig nagy tervei vannak az Overwatch univerzumában. Bővülni fog a meglévő játék, de később új vizekre is evezhet a frencsájz.