Hírarchívum - 2019. május

Megérkezett a God of War-dokumentumfilm

Egy évvel a premier után is komoly hullámokat kelt Kratos visszatérése, az alaposan újragondolt God of War. A Raising Kratos dokumentumfilm a fejlesztés rögös útjának állít mementót.

Crash Team Racing - mindent személyre szabhatsz

Vadonatúj hangulatfokozót kapott a Crash Team Racing Nitro-Fueled. A friss felvétel részletesen bemutatja, hogyan tudjuk majd a karaktereinket és a járgányainkat is személyre szabni.

AWAY: The Survival Series - ezt éld túl!

A mai rohanó világban nyilván kevesen gondolnak bele, hogy milyen nehéz lehet az élete egy törpe erszényesmókusnak. Nos, ez hamarosan megváltozik! Jön a természetfilmek és a túlélőjátékok stílusát ötvöző AWAY: The Survival Series.

Riverbond - jön a színpompás dungeon crawler

A Cococucumber csapata egy meglehetősen sokszínű és hangulatos voxel-art stílusú játékkal jelentkezett a tegnapi State of Play során, mely a tervek szerint a következő hónapokban rajtol el PS4-en.

MediEvil - közeledik Sir Daniel visszatérése

Az 1998-ban útjára indított MediEvil teljesen megújult külsőt kap a felújított verziójában, melyhez a tegnapi State of Play során nem csak egy új trailert, hanem még a pontos megjelenési dátumot is megkaptuk.

Monster Hunter World: Iceborne - közeleg a tél

A State of Play során a vadonatúj játékok mellett a Monster Hunter World: Iceborne képében egy nagyobb kiegészítő is reflektorfénybe került, melynek köszönhetően szeptembertől az örök hó birodalmában vadászhatunk a legkeményebb szörnyekre.

Újra akcióban a Final Fantasy VII Remake

A franchise egyik legnépszerűbb része végre modern köntösben lesz elérhető a játékosok számára. A tegnapi State of Play során egy vadonatúj teaser is érkezett a játékhoz, amely alapján jókora grafikai fejlődésre számíthatunk.

2020-ban érkezik a Predator: Hunting Grounds

A tegnapi State of Playben több izgalmas alkotásról is lerántották a leplet, így többek között kiderült, hogy a Sony Interactive Entertainment és a 20th Century Fox összefogásának köszönhetően egy új Predator-játék is vár ránk.

Ingyen DLC-vel futott be a PC-s Yakuza Kiwami 2

Végre megérkezett a Steamre a Yakuza Kiwami 2! Minden olyan érdeklődő, aki nem halogatja május 16-nál tovább a játék beszerzését, a vásárlás mellé ingyen megkapja a rengeteg extrával telepakolt Clan Creator Bundle DLC-t is.

Japánban tarol a Days Gone

Deacon St. Johnt nem lehet megszorongatni Japánban, olyannyira, hogy a megjelenés első két napját tekintve még a God of War impozáns eredményeit is a sárba tiporta a Days Gone, legalábbis a dobozos eladásokat tekintve.