Hírarchívum - 2019. augusztus

GC 2019: Úgy néz ki, Switchre is jön a Superhot

A jelek szerint holnap jó eséllyel bemutatkozhat a Superhot Nintendo Switchre szánt átirata, és ha minden igaz, a port a bejelentést követően azonnal meg is jelenik a Nintendo eShop kínálatában.

Jövő héten jelenik meg a Telling Lies

Váratlanul újabb címmel bővült az egyébként is rendkívül sűrű augusztus vége: a jövő hét folyamán kerül boltokba a Her Story alkotójának legújabb játéka, a profi színészek közreműködésével készített Telling Lies.

Amerikai toplista: megint tarolt a Nintendo

Habár az aranyéremről lecsúszott, a játékeladási toplista első tíz helyezése közül hat az övé, ráadásul a Switch eladásai is jól pörögnek, ahogy a PlayStation 4 és az Xbox One a pályafutása végéhez közeledik.

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.

GC 2019: Októberben jön az új Yooka-Laylee

A Playtonic Games a Twitteren erősítette meg, hogy októberben jelenik meg a Yooka-Laylee folytatása, a Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Egyelőre csak a célhónap ismert, a napra pontos megjelenési dátum nem.

Magyar nyelvű előzetesen a The Witcher-sorozat

Talán nincs is olyan The Witcher-rajongó, aki lemaradt volna a Netflix élőszereplős sorozatváltozatának első előzeteséről, de ha mégis így jártál, akkor most itt az alkalom, hogy magyar nyelven pótold a hiányosságot.

Ancestors - videón az evoluciós rendszer

Vadonatúj előzetessel jelentkezett az Ancestors: The Humankind Odyssey, ami a 10 millió évvel ezelőtti neogén korszakban, Afrikában játszódik, mi pedig egy majmokból álló klánt fogunk irányítani. Az új videó a fejlődési rendszert mutatja be.

Aranylemezen a The Surge folytatása

Minden akadály elhárult a The Surge 2 tervezett szeptemberi megjelenése elől, a Deck13 csapata ugyanis befejezte a játék munkálatait, így a premier előtt egy hónappal már aranylemezre kerülhetett a folytatás.

GC 2019: A Nintendo is tart majd bemutatót

Jövő héten kedden elrajtol az idei Gamescom, de hétfőn már több előadás is lesz, ahol a stúdiók és kiadók rengeteg újdonságot mutatnak be. Ehhez a sorhoz csatlakozik most a Nintendo is. Ez lesz a Nintendo Indie World.

GC 2019: Bemutatkozó videón a Praetorians HD

A Commandos 2 HD-kiadása mellett a Kalypso Media másik felújítás alatt álló klasszikusa, a Praetorians felmelegített változata is kapott egy friss, kifejezetten a játékmenetre és az újdonságokra koncentráló ízelítőt.