Hírarchívum - 2020. december

TGA 2020: Új trailert kapott az Outriders

Noha az eredeti tervek alapján mostanában már játszhatnánk az Outridersszel, miután a készítők elhalasztották a premiert, be kell érnünk az új előzetessel, amely a túlélés alapszabályait foglalja össze.

TGA 2020: Vin Diesellel erősít az ARK II

A Studio Wildcard a The Game Awards apropóján leplezte le az ARK folytatását, emellett egy animációs sorozat készültét is bejelentette. Érdekesebb viszont, hogy milyen szinkrongárdát rántottak össze a projektekhez!

TGA 2020: Gameplay jelenetek a Crimson Desertből

A korábbi teasereknek megfelelően megkaptuk az első gameplay jeleneteket a Black Desert Online készítőinek single player akció-kalandjából, a Crimson Desertből. Bő ötpercnyi látnivalóra készüljetek!

TGA 2020: Íme, a Dead Space atyjának új horrorja

Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott Glen Schofield és új stúdiója, a Striking Distance Studios első fejlesztése: a The Callisto Protocol a Dead Space-hez hasonlóan egy single player sci-fi horror lesz.

TGA 2020: Open Roads - a Gone Home alkotóitól

A sétaszimulátor műfaj egyik első képviselőjének számító Gone Home alkotója, a Fullbright bejelentette legújabb játékát. Az Open Roadsban egy anya és a lánya próbál fényt deríteni a családi rejtélyekre.

TGA 2020: Traileren a Warhammer 40.000: Darktide

A Fatshark idén jelentette be, hogy a Vermintide-játékok sikerein felbuzdulva a Warhammer 40.000 univerzumában is kipróbálja magát. Ma új trailert kaptunk a Darktide-hoz.

TGA 2020: Teasert kapott az új Dragon Age

Noha túl sok konkrétumot továbbra sem tudunk róla, a The Game Awards során újabb kedvcsinálót kapott "a következő Dragon Age". Kapunk egy kis ízelítőt az új helyszínekből, és megvillantja magát néhány szövetségesünk is.

TGA 2020: Mozgásban a Left 4 Dead-csapat új játéka

Egy új előzetest és némi gameplayt is villantott a Turtle Rock Studios új fejlesztése, a Back 4 Blood. A rajongók örülhetnek, a játékot nyugodtan nevezhetnénk akár Left 4 Dead 3-nak is.

TGA 2020: Visszatér a Perfect Dark

Igazak voltak a korábbi pletykák és találgatások, a Perfect Dark újragondolásával jelentkezik majd elsőként a Microsoft új stúdiója, a The Initiative. Egyelőre egy CG-előzetest tudunk csak mutatni hozzá.

TGA 2020: Itt nézd vissza az idei díjátadót!

Későn fekvők, illetve korán kelők figyelmébe ajánljuk az idei The Game Awards élő közvetítését. Bruttó két és fél óra hosszú műsorra számíthattok majd, amely magyar idő szerint éjjel 1 órakor rajtol el.